De onzekere kunstenaar

fotografieworkshop

Arrgggh.

Stress.

Zijn mijn foto’s wel goed genoeg? Vind ik ze zelf eigenlijk wel leuk? Heb ik me wel verbeterd?

Ik zat er niet helemaal in gisteren tijdens de workshop. Te druk met andere dingen. En nu zie ik de foto’s van anderen en vraag ik me af of ik de mijne wel wil laten zien.

Pure angst. Tsssk. Nog nooit op die manier gehad. Meestal ben ik heel blij met mijn foto’s, trots zelfs op wat ik gemaakt heb, het gevoel dat ze aan de muur zouden kunnen en dat ik er dan naar zou willen kijken.

We zullen zien of ik de moed opbreng…

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Latest posts by Elja Daae (see all)

4 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Ellaantwoord
18 juli 2016 om 13:27

If your arecilts are always this helpful, “I’ll be back.”

Waarom je lekker je eigen foto's moet maken – Elja Daaeantwoord
16 februari 2016 om 13:43

[…] De onzekere kunstenaar […]

Gert Krachtantwoord
14 februari 2016 om 18:14

Lopen heb je geleerd door ook te vallen en weer op te staan. Nu is het met fotografie anders; zoveel zielen zoveel meningen en stijlen. Iemand of jij vind het mooi of niet. Maar daar kom je alleen achter als je ze deelt.

Elja Daaeantwoord
15 februari 2016 om 08:59
– Antwoord aan: Gert Kracht

Is ook zo. Als niemand ze ziet, kun je niets leren!! Net als bij bloggen he? Maar delen met anderen maakt je ook kwetsbaar. Kun je vasthouden aan je eigen gevoel of laat je je beïnvloeden? Zoek je de validatie of kun je je daar over heen zetten?

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.