De laatste draaidag

webinar moderators

Ik sloot het jaar af met mijn allerlaatste dagje ‘dienst’: het in de gaten houden van de Frankwatching Webinars mailbox.

Dat deed ik natuurlijk iedere dag de afgelopen 3+ jaar. Maar de laatste weken hadden mijn collega’s het overgenomen zodat we er allemaal even aan konden wennen.

Die mailbox was het nerve center van de operatie, eigenlijk. Hoe slecht het ook is om vanuit je mailbox te werken, toch deed ik het. De klant komt eerst.

Gek hoor.

Het is niet alleen een afscheid van Frankwatching Webinars, mijn kindje ;), maar ook van Frankwatching. Ik blijf vast wel schrijven maar ik ben niet langer onderdeel van het team.

Per morgen.

Ik voel me, tsja, hoe voel ik me? Ik voel me…

Rustig. En tevreden.

Veel bijgedragen, veel opgebouwd, veel geleerd.

Onward & upward.

Tot volgend jaar!

 

 

 

 

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Maaike Hantwoord
4 januari 2016 om 17:20

We gaan je missen Elja!

Elja Daaeantwoord
4 januari 2016 om 23:53
– Antwoord aan: Maaike H

Ik jou!

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.