Bloggen voor luie mensen

Vandaag blog ik als een lui mens.

Ik had gisteren een discussie over ‘lui’, trouwens. En we realiseerden ons na enige discussie met een van de juffen van een van onze zoontjes  – ahum – dat er zoiets is als lui. Maar ook zoiets als desinteresse. Of een gebrek aan uitdaging.

In mijn geval is het meer ‘te druk’ dan te lui, hoop ik.

Maar goed.

In het kader van *lui* bloggen verwijs ik graag naar dit radiofragment (een interview met mij door Anna-Maria).

Het volgt op het stuk van gisteren. Dat gaat over dit artikel dat ik van de week schreef.

En dan ga ik nu weer verder met mijn werk en mijn belachelijk lange actielijst.

PS ik VOEG NIET EENS EEN MOOI PLAATJE TOE VANDAAG! ZO LUI BEN IK!! SORRY!!

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Ali Molenaarantwoord
28 juni 2017 om 22:59

Ik ben gisteren bij het opruimen van mijn bureau 4 to do lijstjes tegengekomen, ik zei 46 op twitter, maar je krijgt het idee. Er staan heel optimistisch strepen door sommige dingen, andere dingen nog niet, die ik echt nog zou moeten doen. Het is niet dat ik lui ben, het is wel dat ik altijd druk ben en soms gewoon niets wil

Elja Daaeantwoord
1 juli 2017 om 21:25
– Antwoord aan: Ali Molenaar

Lui bestaat eigenlijk niet, volgens mij. Ik ken ze althans niet, echt luie mensen. Wel mensen die het te druk hebben!! 🙂

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.