Bloggen op verzoek | blogverzoek

Ah, wat fijn als je een vraag krijgt van iemand, en je je uit kunt leven op een antwoord in blogvorm. Dat voelde lekker, gisteren, om echt iemand te kunnen helpen (althans een poging te doen)!

Dat iedere dag bloggen blijft leuk, maar qua marketing ben ik echt helemaal leeg af en toe. Heel ongebruikelijk voor mij. Het is gewoon lastig als je de taal niet spreekt, en voordat mijn Turks voldoende is om echt te begrijpen wat er gebeurt?! Zal even duren, denk ik.

Daarom, een verzoek aan jou, mijn lezer: nog een marketingvraag die ik kan beantwoorden? Iets over doelgroepen? Positionering? Social media strategie? Bloggen? Ik kan er maar 1 beantwoorden waarschijnlijk maar jullie zouden me erg helpen met wat inspiratie voor de komende tijd.

Alvast bedankt!

PS En nog een keer bedankt: ik krijg zulke lieve emails, blog comments en tweets van jullie! Echt harverwarmend en ik vind het echt heerlijk. Update: Het gaat hier een stuk beter nu we in ons nieuwe huis zitten en al onze spullen hebben. We hebben nog niet alles op orde, heel veel onuitgepakte dozen en geen kastruimte om alles in op te bergen (tijd voor een radicale weggooironde) maar toch – een stukje rust is weergekeerd. Nu nog een goede, permanente internetverbinding – ipv de dongel – en een oppas, en we raken behoorlijk op orde!

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Latest posts by Elja Daae (see all)

5 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Facebook persona | Elja Daaeantwoord
3 september 2012 om 19:58

[…] de oplettende lezer, Lisanne is zo lief geweest mij een onderwerp te geven om over te bloggen – zie gisteren -, en dat ga ik ook doen, maar lange dag, dus even iets anders waar ik minder over na hoef te […]

Emile Oude Wolbersantwoord
3 september 2012 om 13:52

Fijn dat de onrust transformeert naar rust en ruimte. Een hele uitdaging en lijkt me tegelijk geweldig om een keer in die omvang mee te maken.

Marketingvraag? Jawel. Wat kunnen we met/voor http://www.waddntas.nl anders/beter aanpakken voor betere positionering in de zakelijke markt voor maatwerk (tassen) en wat kunnen we in die zin doen op social media gebied, anders of meer dan we nu al doen.

Nou, als je een kluifje wilt 😉 zou het geweldig zijn als je ons hiermee nog wat verder kunt helpen.

Liefs en een succes-wens,

Emile

Jacob Jan Voermanantwoord
3 september 2012 om 13:02

🙂 fijn dat er meer rust komt.

Lisanneleeftantwoord
2 september 2012 om 23:40

Ja, ik heb wel een vraag, of in elk geval, iets waarover ik graag zou willen lezen. Welk marketing iets (concept, idee, campagne, bedenk het maar) vind je geweldig? Waarvan zou je willen dat jij degene was die het bedacht had?
Je hebt vast wel een aantal favorieten!

Elja Daaeantwoord
3 september 2012 om 08:55
– Antwoord aan: Lisanneleeft

Ha, thanks, daar kan ik wel wat mee! Even over nadenken, leuk!!!

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.