Blij dat ik terug ben

nederlandDe kalender bij ons op het toilet staat op juli 2014. Hij stamt uit een tijd dat we de dagen aftelden, met de kinderen samen.

In grote letters heeft F. er op geschreven wat er ging gebeuren. NAAR NL!!!

Het was niet makkelijk om terug te komen. Het was even wennen. Het is soms nog steeds even wennen!

Maar toch heb ik al bijna twee jaar vrijwel non-stop genoten. Zelfs als ik ergens van baalde of iets niet begreep of me ergerde of me een vreemde voelde, genoot ik.

Nederland is zo groen!

Iedereen woont zo dichtbij! Hoe heb ik ze ooit kunnen achterlaten?

Zo georganiseerd!

Mijn werk is ZO LEUK nu ik iedereen gewoon IRL kan zien!

Ons uitzicht is ZO GROEN!

HET RUIKT ZO GROEN!

Op de fiets naar school?!! Ik geniet!

Hockey! Net als vroeger!

Zwemles! Net als vroeger!

Op school iedere ochtend, met mijn kindjes, lekker Hollands! Sportdag! Sinterklaas! Kerstliedjes!

Soms, nou goed – best vaak, mis ik ‘het buitenland’. De excitement. De luxe. Het gemak van zo’n leven met een prachtig huis en alles wat er bij hoort. Het spannende van een nieuwe stad en een nieuwe cultuur. De vrijheid.

Maar ik mis het niet genoeg.

Nederland is een prachtig land.

Ik ben blij dat we terug zijn.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Zo simpel is dan gelukantwoord
18 juni 2016 om 13:13

Fijn dat je zo blij bent terug te zijn!

Elja Daaeantwoord
19 juni 2016 om 15:44
– Antwoord aan: Zo simpel is dan geluk

Iedere dag ben ik blij. Echt iedere dag! Ha!

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.