Dankjewel lezers!

Geen wintersportanalogie vandaag. Alleen een welgemeend bedankt voor jullie, lezers.

Het doet zoveel met me, jullie reacties.

Gelezen worden is al heel gaaf. Ik ben zelfs een stuk aan het schrijven voor het blog van een vriendin waarin ik mensen probeer duidelijk te maken dat dat genoeg is, lezen. Meer kun je niet verlangen en moet je ook niet verwachten, vind ik.

Maar reacties krijgen? Comments? Tweets?

Dat je blogt dat je boos bent en dat mensen die je niet ‘kent’ je een hart onder riem steken? En mensen die je ‘kent’, ook?

Het is waanzinnig. Waanzinnig fijn. En een raar gevoel. Het blijft verbazen. Dat dat kan, dat je zo contact kunt krijgen.

DANK!!!!

PS Ik weet niet of het jullie ook opvalt, waarschijnlijk niet, maar al mijn artikelen krijgen de categorie ‘persoonlijk’. Er is duidelijk niet veel meer over van mijn ‘zakelijke’ blog, haha! Suggesties voor nieuwe, betere categorieën zijn zeer welkom.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

6 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Carolien Geurtsenantwoord
28 februari 2013 om 09:14

Zo herkenbaar Elja, het gelezen worden en de waarde van comments en reacties. I merkte het vorige week en eergisteren ook nog eens, er zijn ook jarenlange meelezers die onbekend zijn gebleven endat door een samenloop van omstandigheden of een bewuste keuze ervoor keizen om het dan mondeling te delen. Een vrouw zei eergisteren: al die andere mensen schrijven van die mooie reacties, dan dnek ik: mioet ik daar nou nog bijzetten ‘wat mooi, het heeft me geraakt’en dan doet ze het dus niet – terwijl blijkt dat ze regelmatig uren, ook nog door mijn posts zit te spitten en van mijn manier van schrijven geniet én van de inhoud. Ik heb haar in ieer geval dat dat heerlijk is om te horen en zeker ook erg leuk om te lezen. Dus ja, fantastisch dat mensen bij jou zo heerlijk veel reacties achterlaten. 
Ik heb zelf even een pauze genomen met bloggen, eerst erg onwillig, vanwege een slijmbeursontsteking, en nu bevalt het me wel even goed. Wie had dat ooit gedacht, ik zeker niet. En ik reageer ook minder, want ik ben gewoon ook minder online, en anders dan hiervoor, maar ik lees je zeker, iedere dag 😉
en geniet van je persoonlijke catagorie blog.

Elja Daaeantwoord
1 maart 2013 om 17:08
– Antwoord aan: Carolien Geurtsen

Ik kan me dat wel voorstellen, dat mensen het gevoel hebben dat ze niets toevoegen. Maar voor mij geldt dat alles goed is, eigenlijk.

gek om je zo weinig online te spreken! Maar lekker dat je geniet van de blogrust!

Liesbethantwoord
26 februari 2013 om 19:00

Voel hetzelfde, al blog bik pas kort. Het is net of je de mensen van wie je regelmatig blogs leert kent, of je ze “life” hebt ontmoet. Ervaar het als heel bijzonder. En Jacob Jan heeft gelijk met die Oscar :>)

Elja Daaeantwoord
27 februari 2013 om 20:59
– Antwoord aan: Liesbeth

!!! Het moet niet gekker worden! 🙂 Thanks!

Jacob Jan Voermanantwoord
26 februari 2013 om 18:55

jouw categorie krijgt dit jaar een oscar .

Best leading and best supporting blogger in bloggywood.

Elja Daaeantwoord
27 februari 2013 om 20:59
– Antwoord aan: Jacob Jan Voerman

Wauw. Ik zal mijn acceptance speech alvast even schrijven dan! 🙂

Nee serieus. Dankjewel!!

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.