Audiobloggen vanuit de auto

Nou, ik heb het gedaan, iets ingesproken in de dictafoon van mijn iPhone, naar mezelf geemaild, en geupload. En nu maar kijken of het werkt. Zoals wel vaker gaat het over de moeite die het me kost om iedere dag te bloggen. Ik zou best een dagje willen overslaan.

Maar dat mag ik niet van mezelf.

Een blog post vanuit de (voor het huis geparkeerde) auto…

 

PS Het was niet zo makkelijk als ik dacht. Maar zo heb ik het gedaan:

 1. Iets ingesproken in de dictafoon op mijn iPhone (stilstaand, he!)
 2. Naar mezelf gemaild
 3. Opgeslagen
 4. Naar www.soundcloud.com gegaan
 5. Ingelogd met mijn facebookaccount
 6. File geupload en velden ingevuld
 7. Geklikt op het ‘share’-knopje
 8. iFrame code gekopieerd
 9. Mijn blogbericht geopend in de HTML-view
 10. Code geplakt
 11. Klaar. Het werkt. De avatar is die van mijn facebookprofiel…

Phew. En nu eindelijk klaar voor een vrijdagavond op de bank!

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

8 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Lia Vieveenantwoord
21 maart 2012 om 20:36

Niet overslaan… dan zouden we deze inzichten moeten missen! En dat is juist waarom het draait als je 365 dagen blogt! Dat het dus echt heel erg lastig is!!!

Elja Daaeantwoord
22 maart 2012 om 00:08
– Antwoord aan: Lia Vieveen

🙂 het was ook wel heeeel makkelijk moet ik zeggen. Beetje in je iPhone praten, hop, klaar. Iets voor postzegelblog?? Of kan dat niet, over postzegels praten?

Raaphorstantwoord
18 maart 2012 om 07:44

ik zie je in die auto zitten daar een heel eind verderop 🙂

meerrr! 

Ingevanreesantwoord
18 maart 2012 om 01:22

grappig zo…..

Jacob Jan Voermanantwoord
17 maart 2012 om 10:13

leuke stem.
past helemaal bij de stijl van je blogs.
zekerheid in zoekend zijn

Elja Daaeantwoord
18 maart 2012 om 01:33
– Antwoord aan: Jacob Jan Voerman

🙂 Ja dat zoeken he? Jij lijkt je draai wel gevonden te hebben! 

Carel Demantwoord
17 maart 2012 om 09:45

leuk zo, een stem bij gezicht en woorden. En ik hou ‘m even vast voor de tips. Overigens staak ik het iedere dag bloggen even ivm een vakantietrip waarbij ik waarschijnlijk niet of nauwelijks online kan zijn.

Elja Daaeantwoord
18 maart 2012 om 01:34
– Antwoord aan: Carel Dem

Lekker hoor, even niet! Ik twijfel nog maar denk dat ik gewoon doorblog tijdens mijn vakantie. Het is wel echt heel, heel leuk, dat audiobloggen!

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.