Andermans ogen

Ik gaf mijn zoontje mijn telefoon en zei: maak maar foto’s. Maar houd de telefoon wel zo (horizontaal).

Het was zelfs om 09:30 al bloedheet en hij zat er een beetje doorheen. Hij wilde wel meelopen over de markt, maar het leek me goed om hem bezig te houden.

Hij maakt onderstaande reeks foto’s. Ik heb ze onge-edit hieronder gezet. Toen ik er ze zag, was ik ..tsja. Niet stomverbaasd. Niet verrast. Maar gewoon onder de indruk. In al die fotoworkshops die ik heb gevolgd, hadden ze niet misstaan.

Een dagje markt in Offida, Italië, door andermans ogen. Mooie blauwe van 8 jaar oud. 🙂

PS hij heeft niet geluisterd naar mijn aanwijzingen, zoals je kunt zien. 🙂

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

4 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Peter Pellenaarsantwoord
21 juli 2017 om 08:22

Mooie reportage!

Ik weet niet hoe groot de acht-jarige is, maar we hebben ooit iets soortgelijks gedaan met onze jongste kleinzoon. Die is (en was toen zeker) niet een van de grootste en daardoor waren zijn foto’s (logischerwijs) vanuit een lager perspectief genomen en daardoor hadden ze iets bijzonders zonder dat ik daar in het begin de vinger achter kon krijgen.

Elja Daaeantwoord
23 juli 2017 om 22:16
– Antwoord aan: Peter Pellenaars

Had ik niet eens over gedacht maar klopt natuurlijk, hij is nog niet zo lang. Ik ben vooral verbaasd dat hij sommige foto’s van zo dichtbij heeft genomen. ‘Zoom with your feet’, noemt mijn eigen fotografieleraar dat altijd. Maar dat hoeft hij niet meer te leren!

Marthaantwoord
20 juli 2017 om 23:29

Die van het fruit zijn prachtig!

Elja Daaeantwoord
23 juli 2017 om 22:15
– Antwoord aan: Martha

Mijn favoriete is die van twee vrouwen van dichtbij!

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.