Analyse van niet-bloggen

niet-bloggenIk heb gisteren niet geblogd.

Oh, je had het niet gemerkt?

Ahum.

Het is ook geen wereldschokkend feit natuurlijk, voor jou. Maar voor mij was het, ehm, anders dan anders.

Als ik niet blog is het meestal omdat ik het vergeet of ziek ben oid.

Maar gisteren was ik aan het logeren bij mensen die NIET de hele avond achter hun laptop zitten en die ik bovendien vrijwel nooit zie. (1) En ik was ontzettend moe (2) al is dat geen excuus voor veel iederedagbloggers die ik ken (ik kijk naar jou, Lisanne) dus dat geldt niet. Maar daarnaast ben ik bezig met een veranderingsproces wat zo onwijs veel energie kost (3) en zo veel afwegingen en keuzes meebrengt (4) die ik nog niet kan delen omdat ik ze eerst zelf wil maken en afwegen (5).

Oh en daar komt bij dat ik me serieus afvroeg wat ik nou in vredesnaam te melden had in dit blog van mij dat langzamerhand gewoon een DAGBOEK is geworden (6).

Dus.

Niet-bloggen.

Maar nu ben ik er weer.

Het creatieve proces van bloggen blijft een ontdekkingsreis.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

3 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Jacob Jan Voermanantwoord
19 februari 2014 om 10:26

oeh! betrapt. Ik lees soms stiekem een dag je blog niet. 😉

Zosimpelisdangelukantwoord
18 februari 2014 om 19:07

Helemaal niet erg hoor, een dagje overslaan. 🙂 Ik sla er altijd heel veel over, shhht!

Elja Daaeantwoord
18 februari 2014 om 22:04
– Antwoord aan: Zosimpelisdangeluk

Hahaha! Dat ga ik onthouden!

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.