Alles draait om mensen

Ik begin er langzaam achter te komen wat me tegen staat aan de online business. Nu staat het meeste me juist erg aan, zoals je weet (als je dit blog af en toe leest). Maar ik zie ook dat er dingen mis zijn.

Soms blog ik er over. Zoals hier: Respect is een dingetje, in online marketing.

Maar eigenlijk zit het probleem ergens anders.

Een gedeelte er van beschreef ik van de week in dit artikel op LinkedIn: Waarom managers meer bezig zouden moeten zijn met social media (ipv AI, 3D-printing & IoT).

Ik ging het eigenlijk opnieuw publiceren op dit blog, maar daar houd ik niet zo van. Dus ik zou zeggen, lees het vooral via de link.

Ondertussen broed ik verder op een groter manifest over waar het allemaal om draait in de online wereld. Niet om kostenbesparing.

Maar om mensen. (niet om robots!)

Wordt vervolgd.

Cover photo: JD Hancock, “”The first duty in life is to be as artificial as possible.”, via Flickr, CC BY 2.0

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

1 Reactie

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Marthaantwoord
29 juni 2017 om 09:03

Bijzonder. Voor een zorgorganisatie verzorg ik de nieuwsbrief en daar gaat ook de trend richting mens centraal en ook HR is steeds meer ‘human centric’. Gaaf dat die trend nu hier ook gaat inzetten.

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.