Alles blijft hetzelfde

#⚓️

A photo posted by Elja Daae (@eljakdaae) on

Ik was vandaag varen. Met oude vrienden uit mijn studententijd. Die ik zo ongeveer niet meer had gezien sinds mijn bruiloft, 9 jaar geleden. Of misschien nog iets langer.

Met een van mijn oude vrienden uit mijn studententijd ben ik getrouwd en de wereld over getrokken dus dat is bekend terrein 🙂 Maar de andere twee had ik al lang niet gezien. Ze hebben vrouwen en kinderen die ik niet ken.

Conclusie: er is niets veranderd.

Zelfs niet in de setting: de mannen dronken (veel) bier en ik dronk niets (nog steeds). Ik maak me zorgen of ze wel opletten bij het besturen van de boot en zij vinden dat overdreven.

Maakt allemaal niet uit.

Het was altijd al een groep van 15 totaal verschillende mensen waarin iedereen geaccepteerd werd zoals hij of zij was. Terwijl iedereen zijn rare trekjes had.

Ik bedoel: heeft.

Ik ben gewoon wie ik ben. Toen. En nu.

Niets veranderd.

Geruststellend, wel.

Zij ook niets veranderd.

Ouder. Betere banen. Meer geld. Kinderen. Partners.

Maar verder hetzelfde.

Raar, he??

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Latest posts by Elja Daae (see all)

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

fotootje vandaagantwoord
1 juni 2015 om 16:17

Raar? Misschien een beetje maar bovenal eigenlijk ook heel mooi. Zo sprak ik onlangs af met een oude studievriendin, 10 jaar geelden waren we elkaar uit het oog verloren. Op een terras in de zon kletsten we bij. En ondanks die 10 jaar herkende we nog heel veel “oude” dingen terwijl onze levens toch heel anders zijn geworden. Tijd blijft een wonderlijk ding.

Elja Daaeantwoord
1 juni 2015 om 23:43
– Antwoord aan: fotootje vandaag

Misschien verander je niet zo meer na een bepaalde leeftijd? (Ahum)

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.