13% & counting

laptopBatterij van mijn laptop op 13%! Gogogogo.

Volgens mij heb ik trouwens een nieuwe laptop nodig. En een nieuwe iPhone. En het zou fijn zijn als iemand mijn Mac even goed nakijkt want die maakt te veel geluid en wordt te warm voor zo’n hippe toch niet al te oude machine.

Moet ik wel even voor sparen!

Mijn iPhone heb ik nog in de VS gekocht toen ik daar woonde. Ik heb laatst een artikel van de consumentenbond gelezen waarin voorgerekend wordt hoeveel zo’n telefoon je kost met en zonder abonnement.

Dat is even schrikken hoor. Je betaalt veel en veel meer voor die telefoon als je hem koopt met een abonnement erbij. Het lijkt goedkoper, omdat je het niet in 1 keer uitgeeft.

Ander voordeel is dat je je telefoon zonder simlock koopt. Best handig, vooral als je veel reist en simkaarten uit verschillende landen gebruikt. Die kun je dan gewoon gebruiken. Stuk goedkoper dan een ‘buitenland’ abonnement bij je Nederlandse provider!

12%

11% (niet je Skype opstarten als je weinig batterij hebt?)

10% (even afgeleid door de hele enge smerige scifi film op televisie)

9% Zie je wel? Laptop is niet meer wat hij geweest is. Al bijna 5 jaar oud! Dus mag ook wel. MacBook. Fijn ding. Nooit problemen….aanrader.

Tot zo ver mijn hardwareproblemen, -dromen en -wensen.

Voor wie het viert: fijne vaderdag morgen!

(8%)

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Zosimpelisdangelukantwoord
21 juni 2015 om 19:34

Oef… mijn laptop heeft er de laatste tijd ook niet veel zin zin. Ik krijg telkens een blauw scherm en dan valt hij uit. Niet zo best dus. Alleen heb ik sowieso geen geld voor een nieuwe, dus ik hoop maar dat hij het nog even blijft doen. Anders heb ik een probleem met betrekking tot mijn opleiding.

Elja Daaeantwoord
23 juni 2015 om 08:13
– Antwoord aan: Zosimpelisdangeluk

Het wordt steeds lastiger om zonder goede hardware je werk/studie te doen he?? We zijn er gewoon heel erg van afhankelijk. Hoop dat jouwe het nog een tijdje doet.

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.