Boekenhoofd

geen geld geen tijd toch doen
Geen geld, geen tijd, toch doen; Marcel van Driel

Een week of wat geleden was ik aan het mailen met mijn uitgever over mijn eerste boek, Bloggen als een pro. En in een van de emails mailde hij terug: “laten we weer eens afspreken. Volgens mij zit er nog een boek in jouw hoofd.”

Nou, dacht ik, dat is nog eens een dag waarvan ik al hoopte dat ik hem mee zou maken! Want al sinds ik heel klein was wilde ik schrijfster worden. En wat is er nou leuker dan dat iemand me zou vragen of er nog een boek in mijn hoofd zit? Poehee. Niet slecht.

Er zitten zelfs nog meerdere boeken in mijn hoofd. Het is een verslavende business, dat boeken schrijven. Ik wil bijvoorbeeld nog iets doen met dat hele ‘vrienden maken’. En iets met hoe je je dromen kunt bereiken – hoewel. Dat heeft Marcel al gedaan! Zie plaatje hierboven.

Iets over de kracht van social media, misschien…?

Watch this space!

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

4 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Zo simpel is dan gelukantwoord
25 januari 2016 om 18:56

Hoe gaaf is dat?! Ik ben benieuwd wat voor moois daar uit gaat komen.

Elja Daaeantwoord
26 januari 2016 om 14:55
– Antwoord aan: Zo simpel is dan geluk

NOU HE?!? Ik ben ook benieuwd. Het grappige is dat het, als je er eenmaal over gaat praten met elkaar, opeens een vorm gaat ontstaan. Mooi creatief proces.

23 januari 2016 om 22:00

Ben nieuwsgierig. En mijn complimenten voor de nieuwe lay-out, ziet er geweldig uit

Elja Daaeantwoord
25 januari 2016 om 09:09
– Antwoord aan: Ali

Dankjewel! Kwestie van thema kopen, klikken, klaar. Phew. :))

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.