Zieleroerselen

Poehpoeh. Het is toch weer even wennen hoor, iedere dag bloggen. Afgelopen week heb ik niet geblogd omdat ik iets anders aan mijn hoofd had en geen tijd en energie over had. Maar nu ben ik weer voornemens om door te gaan. Alleen komt de inspiratie niet zo.

Mijn stuk van gisteren vond ik zelf helemaal niets. Het was niet positief, niet scherp en niet leuk. Maar in het uurtje of anderhalf dat ik mezelf de tijd gaf kon ik het niet echt beter krijgen. Daar zie je dan het nadeel van je zelf onder druk zetten. En ik vrees dat vandaag niet beter wordt

(zou iemand deze woorden uberhaupt wel lezen??)

Omdat ik ook steeds meer microblog op LinkedIn, en mijn nieuwsbrief vandaag heb geschreven (vrijdag in de digitale bus) én al weken in vrije momenten bezig ben met een gratis online cursus, is de inspiratie een beetje op, geloof ik.

Natuurlijk zou ik mijn eigen tips kunnen volgen 🙂 en bijvoorbeeld op buzzsumo naar onderwerpen gaan zoeken. Of ergens anders (ik heb inmiddels een hele lijst met tools om aan ideeën te komen! Dat is pas een goed idee voor een blog!). Maar de waarheid is dat je daar wel scoringsdrang voor nodig hebt. En die heb ik eigenlijk niet. Ha.

Mijn stiekeme truc bij dit soort stukken is dat ik ze niet op Twitter plaats en ook nergens anders. Alleen jij, vaste lezer, krijgt deze zieleroerselen te zien. Sorry. Maar als vrienden onder elkaar moet het kunnen, denk ik dan maar. 😀

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

8 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Peter Pellenaarsantwoord
7 april 2018 om 09:02

Lekker onder de radar bloggen voor de vaste lezers die dit ook weten te waarderen en ervan kunnen genieten. Fijn toch?

Elja Daaeantwoord
7 april 2018 om 18:08
– Antwoord aan: Peter Pellenaars

Ja dat is behoorlijk lekker moet ik zeggen. 🙂

Nellie Timmermansantwoord
5 april 2018 om 09:50

Ik lees ze bijna altijd, hoor… En het ene stukje spreekt mij meer aan dan het andere. Maar dat is persoonlijk denk ik.

Elja Daaeantwoord
7 april 2018 om 00:02
– Antwoord aan: Nellie Timmermans

Ja dat is ook logisch, dat het niet allemaal aanspreekt. Daar voel ik me een beetje schuldig over maar aan de andere kant, je moet veel schrijven om af en toe iets te schrijven dat aanspreekt!
PS Wel heel leuk om te weten dat je meeleest 😀

Mindelantwoord
5 april 2018 om 00:07

Lekker down to earth het kan niet altijd Pasen zijn… 😉

Elja Daaeantwoord
7 april 2018 om 00:01
– Antwoord aan: Mindel

Ha. Zo is het. Misschien maar gelukkig ook!

Paulantwoord
4 april 2018 om 22:55

Haha, gelezen. En natuurlijk kan dat ,’-)

Elja Daaeantwoord
7 april 2018 om 00:01
– Antwoord aan: Paul

CHECK!

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.