Wat zou hij zeggen?

schermafbeelding-2016-10-05-om-20-33-22Ik zat vandaag naar een podcast te luisteren. Een key note (toespraak) van Gary op een of ander event in de VS. Deze, als je hem wilt zien (ik heb alleen geluisterd, niet gekeken). Zoals altijd was hij lekker duidelijk. En nogal intens.

Wat, zat ik me af te vragen, zou Gary zeggen als ik hem uitlegde wat ik doe en niet doe en wil bereiken?

Hmmmm.

Ik denk dat hij zou zeggen dat ik beter moet gaan bloggen. En minder. Minder maar beter. En dan meer halen uit minder artikelen.

En meer gastbloggen misschien.

En kijken of ik voor mijn eigen niches Instagram en Snapchat kan gebruiken. Actief. Met formats en zo.

Dat denk ik dat Gary zou zeggen, tegen me. Maar misschien heb ik het mis.

(Gary zou vanavond niet op de bank gaan zitten met een boek. Maar ik wel. Dus misschien maakt het niet zoveel uit, wat hij zou zeggen…?)

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media en heeft al een vaag idee voor de derde. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere vrijdag in je inbox!
Elja elders:

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Heleenreply
oktober 07, 2016 at 01:10 PM

Selectief implementeren. Prima toch? Iets met self awareness. Hmmm waar heb ik dat eerder gehoord 😀

Elja Daaereply
oktober 08, 2016 at 07:10 PM
– In reply to: Heleen

hahahaha! Hmmm….ja waar?!

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.