Wat zou hij zeggen?

schermafbeelding-2016-10-05-om-20-33-22Ik zat vandaag naar een podcast te luisteren. Een key note (toespraak) van Gary op een of ander event in de VS. Deze, als je hem wilt zien (ik heb alleen geluisterd, niet gekeken). Zoals altijd was hij lekker duidelijk. En nogal intens.

Wat, zat ik me af te vragen, zou Gary zeggen als ik hem uitlegde wat ik doe en niet doe en wil bereiken?

Hmmmm.

Ik denk dat hij zou zeggen dat ik beter moet gaan bloggen. En minder. Minder maar beter. En dan meer halen uit minder artikelen.

En meer gastbloggen misschien.

En kijken of ik voor mijn eigen niches Instagram en Snapchat kan gebruiken. Actief. Met formats en zo.

Dat denk ik dat Gary zou zeggen, tegen me. Maar misschien heb ik het mis.

(Gary zou vanavond niet op de bank gaan zitten met een boek. Maar ik wel. Dus misschien maakt het niet zoveel uit, wat hij zou zeggen…?)

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Heleenantwoord
7 oktober 2016 om 13:26

Selectief implementeren. Prima toch? Iets met self awareness. Hmmm waar heb ik dat eerder gehoord 😀

Elja Daaeantwoord
8 oktober 2016 om 19:19
– Antwoord aan: Heleen

hahahaha! Hmmm….ja waar?!

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.