Stonewalling

hond_muurMooie uitdrukking. Stonewalling. Ken je dat? Dit? De totale weigering om te communiceren op een moment dat dat wel van je verlangd wordt. Sociaal gezien dan.

Geen fijn moment, geen fijne eigenschap, geen goede manier van zijn.

Helemaal niet van toepassing op mij, natuurlijk. Maar ik zocht naar een woord om uit te drukken hoe ik me voel.

Dichtgeklapt. Beetje steenmurig.

Dat komt, ik moet bloggen vandaag en eigenlijk moet het ook echt een goed stuk zijn. Daar heb ik zo mijn redenen voor. Ik mag als het ware op audiëntie. Specifiek vandaag. Of eigenlijk, specifiek morgen als dit stuk nog op de home page staat. (waarna het in totale vergetelheid mag geraken)

Maar je weet hoe het gaat:

  1. Universal truth #1: Als je iets echt goeds wilt schrijven, lukt het niet. Vooral niet onder tijdsdruk.
  2. Universal truth #2: Als je nou juist niet dacht dat je iets goeds had geschreven, krijg je meer lezers dan je verwacht had en ontploffen je Twitter mentions. Heb ik al eens eerder meegemaakt. Go figure.
  3. Universal truth #3: het maakt niets uit. Doe wat je doet! Alles is OK.

Enfin.

Voor wie vandaag toch iets leuks wil lezen (daar reken ik dit artikel niet onder): ik heb onlangs een start gemaakt met het in kaart brengen van mijn favoriete artikelen. Je vindt ze hier op een rijtje.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

13 januari 2016 om 22:11

Je mag zeggen dat je het niet goed vindt, maar ik heb het wel met een grijns op mijn gezicht zitten lezen. En je lijst met favorieten is toch wel goed dan?

Elja Daaeantwoord
17 januari 2016 om 20:47
– Antwoord aan: Ali

Haha! Ik vind het alleen maar leuk! :))

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.