Schrijf! Blog! Fotografeer! Voor #blogpraat :)

Het is al bijna zo ver. Twitterchat #blogpraat bestaat bijna 3 jaar.

Sjonge.

Het is me wat!

Ik ben naarstig op zoek naar de eerste paar #blogpraat tweets, ik hoop ze binnenkort te pakken te krijgen met behulp van een professionele data-doorzoek-partij. Het lijkt me wel spannend om die terug te zien.

Gek om te bedenken dat ik toen niet wist dat #blogpraat vandaag nog zou bestaan!

What was I thinking, bij die eerste #blogpraat????

Geen idee.

Haha!

Ik had niet eens veel volgers. 100? 200? 300?

Anyway.

Als je wel eens mee hebt gedaan met #blogpraat, of hebt gelezen, zou ik het echt heel, heel, heel erg leuk vinden als je mee wilde bloggen met ons virtuele verjaardagsfeestje. Het werkt heel simpel: je schrijft op je eigen blog een stuk over bloggen of over #blogpraat, en dan even in de comments onder dit artikel de link vermeldt, zodat iedereen mee kan lezen. Het hoeft natuurlijk geen ‘artikel’ te zijn. Het kan alles zijn. Foto. Gedicht. Video. Lang. Kort. Maakt niet uit.

En als je geen blog hebt, of liever niet off-topic blogt op je eigen blog, geef dan even een seintje bij het artikel of op Twitter @inktspatten, dan kunnen we het op blogpraat.com als artikel publiceren.

Leuk!!!! See you there 🙂

 

 

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Latest posts by Elja Daae (see all)

Deel uw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.