Plog uit de tuin

raamIk deed vandaag vrijwel niets. Behalve lezen. En eten. En een klein tripje naar de supermarkt. De zon scheen dus een perfecte dag.

uitzicht

Je vraagt je wel een beetje af waarom je helemaal naar het buitenland moet om de hele dag in de tuin te liggen met een boek, he.

behangMaar eerlijk is eerlijk, zo’n groot ruim huis vol retrobehang en met zo’n grote tuin met uitzicht hebben we thuis niet. De jongens hebben van 09:30 tot 19:44 in de tuin rondgerend en gespeeld. Ze willen niet naar kerkjes, oude stadjes en musea. Ze willen alleen maar buiten spelen in de grote tuin.

bloesem

En al die bloesem ook niet!

bees

Een paar dagen geleden vroeg mijn jongste wanneer Bees, zijn knuffel, eigenlijk jarig is. Ongeveer in april, zeiden we tegen hem. Ongeveer nu. Daarom hadden we vandaag een verjaardagsfeestje.

taart

Met taart (hierboven mijne) en een cadeautje. Bees wilde graag een vriendje, dacht J. Samen een vriendje uitgezocht in de supermarkt.

koffie

4 mei is een trieste dag in mijn familie maar ook eentje om te genieten van het leven en de vrijheid en alles wat we hebben. En veiligheid.

zon

Here’s to freedom.

 

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Zo simpel is dan gelukantwoord
5 mei 2016 om 19:01

Wat is het mooi daar. Geniet van alle fijne momenten samen!

Elja Daaeantwoord
9 mei 2016 om 11:47
– Antwoord aan: Zo simpel is dan geluk

Dankjewel! Gelukt! :))

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.