Onderhuidse irritatie. Nu ook bovenhuids.

De #WOT (de wekelijkse schrijfopdracht van Karin) van vandaag is ‘Onderhuids’.

Het mooie van zo’n opdracht is dat je gewoon alles in je op kunt laten komen, en als je dat toestaat, gebeurt dat ook! Ik zit hier om mezelf te lachen, want het eerste dat bij me opkwam was mijn groeiende irritatie over de ‘product’ dat ik voor veel te veel geld gekocht heb en waarvan ‘het bedrijf’ de hele dag over zichzelf praat. Terwijl ik geen info krijg over mijn ‘product’. Onderhuids?

[laat mij maar vaag blijven, dat is beter, anders wordt het zo’n moddergevecht he en ik wil het gewoon kwijt vanwege mijn gevoel, en niet vanwege kritiek op dat bedrijf] [ik geef ze ergens op een ander moment misschien nog wel feedback als ik durf]

Mijn irritatie is helemaal niet onderhuids. Die is bovenhuids. Ik erger me bont en blauw. Ik bedoel, geel en groen.

Helemaal tegen mijn principes in. Ik wil me niet meer ergeren, het voegt niets toe. Het is eigenlijk ook tegen mijn principes om negatief over bedrijven te bloggen.  Maar mijn hart wil het uitSCHREEUWEN! Zo onderhuids is het! ?

Het is gewoon heel, durf ik het woord te schrijven???, heel lullig als je heel veel geld betaalt als klant, en totaal niet geinformeerd wordt over wat je zult krijgen, en dan ook nog eens de hele dag op Twitter gepraat van het bedrijf over zichzelf moet aanhoren.

Een stuk van mij heeft er vertrouwen in dat het goed gaat komen. Een ander stuk denkt, bah, kon ik er maar van af (kan niet) (ik wil het ook niet echt) (twijfel twijfel).

Het is in ieder geval erg leerzaam geweest om te ervaren hoe het is als klant als je niet serieus genomen wordt. En hoe dom het is als bedrijf om veel over jezelf te praten.

Dat doet me denken dat ik dat de laatste tijd vaker zie bij bedrijven, vooral op Twitter. Dat idee van: oh, wij zijn zo interessant, oh, kijk ons nou leuk over onszelf en elkaar praten, oh, wat zijn we leuk.

Bah. Ophouden nou! Het gaat om je klant!

Onderhuidse irritatie? Zeg maar gerust bovenhuidse, overheersende irritatie.

En nu loslaten, Daae, Zennnnn….

[lukt natuurlijk niet. ik ben er helemaal vol van, de irritatie, ohohoh als ik toch eens het echte achterste van mijn tong kon laten zien! het echte echte achterste zeg maar.]

[zennnnnn//zennnn//zennn//]

[ik heb toevallig laatst besloten dat het tussen mij en yoga na vele malen proberen echt nooit iets gaat worden. ik ben gewoon helemaal niet zen en ik wordt ook gewoon totaal on-zen van yoga]

Dank dat ik dit even aan jullie kwijt mocht. Het onderhuidse boven brengen. En excuses voor deze ‘rant‘, zoals ze dat hier zo mooi noemen.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

11 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Rianneantwoord
28 april 2012 om 10:12

Ik vind het wel grappig lezen ^^

Elja Daaeantwoord
28 april 2012 om 22:47
– Antwoord aan: Rianne

haha. leidt het toch nog tot iets positiefs, die onderhuidse gevoelens!

Ariadnesdraadantwoord
27 april 2012 om 22:53

Ik word niet zen van yoga, maar zot! Blij toe dat ik niet de enige ben die vaststelt dat het niets gaat worden met yoga 😉

Elja Daaeantwoord
28 april 2012 om 22:48
– Antwoord aan: Ariadnesdraad

Ik heb opeens besloten dat ik het gewoon moet toegeven. Ik vind het heel nobel en ik zou graag zo meditatief zijn/worden. Maar op dit moment in mijn leven is het gewoon niets voor mij. Best een opluchting om dat toe te geven, ook aan de vriendinnen die me al jaren op yoga proberen te krijgen.

karin ramakerantwoord
27 april 2012 om 21:59

blog naar m’n hart! 😉 

Elja Daaeantwoord
28 april 2012 om 22:48
– Antwoord aan: karin ramaker

!! 🙂

lindakwakernaatantwoord
27 april 2012 om 20:11

nu word ik wel heel nieuwsgierig naar dat produkt!
enn Elja effe naar buiten en : GILLLLLLLLLLLLLLLL lucht op echt waar,
of eventjes het mopperkotje (lees de plee) in, en dan mag je 10 minuten alles zeggen en mopperen (wel de keukenwekker zetten hoor!)
mhuhahahah zal je zien dat die 10 minutenn erg lang zijn!

Elja Daaeantwoord
28 april 2012 om 22:49
– Antwoord aan: lindakwakernaat

Ik heb wel langer dan 10 minuten geblogd moet ik eerlijk toegeven. Het is nu wel redelijk uit mijn systeem, 2 dagen later. Overigens nog niets gehoord van bedrijf X. Hihi.

Jacob Jan Voermanantwoord
27 april 2012 om 18:33

je kunt voor heel veel geld bij mij een agressiebeheersingstraining inkopen. 😉

lindakwakernaatantwoord
27 april 2012 om 20:13
– Antwoord aan: Jacob Jan Voerman

whahahaha tja dat is idd een antwoord wat ik van jou verwacht, sjips heb net gratis 2 adviezen gegeven 🙂

Elja Daaeantwoord
28 april 2012 om 22:49
– Antwoord aan: Jacob Jan Voerman

LOL ik houd het in gedachten!!!

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.