Offline bloggen (1)

[met terugwerkende kracht gepubliceerd]

Ik heb vrij vanavond. Van bloggen. Ik ben op een plek ZONDER INTERNET. Ja. Inderdaad. Ergens in Gelderland, in een vakantiepark. Zonder wifi. Zonder dongel. Zonder droam. Zonder mobiele telefoon met data-abonnement.

Maar voor de vorm blog ik toch. En als ik dan weer internet heb, zet ik dit live.

Ik had net even de neiging om gewoon niets te doen.

Maar ik dacht ook: zou het iemand opvallen, dat ik niet geblogd heb? Zou iemand het erg vinden? Zou iemand zich afvragen wat er aan de hand is?

Ego, he. Het is stiekem toch allemaal ego.

Maar goed, als jullie dit lezen, ben ik dus weer boven water. Vanuit Gelderland. En heb ik toch een beetje geblogd.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media en heeft al een vaag idee voor de derde. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere vrijdag in je inbox!
Elja elders:

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Peter Pellenaarsreply
februari 03, 2013 at 02:02 PM

Ik dacht al, waar is ze toch? Blijk je gewoon ergens om de hoek te zitten. Op het enige plekje (wat ik overigens niet ken) hier in Gelderland waar geen internet is…

Elja Daaereply
februari 04, 2013 at 07:02 PM
– In reply to: Peter Pellenaars

Ja, het is me wat he?? In een vakantiepark in Scherpenzeel, zat ik. Dat je nog vakantieparken zonder wifi hebt mag al een wonder heten. Of een raadsel.

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.