(off the grid)

IMG_2011.JPGIk denk dat ik even off the grid ga mensen. Dat lijkt me wel goed. Want ik ben tijdens zo’n vakantie ieder geval voor tijd kwijt. Gisteravond zat ik tot 2 uur ‘snachts Netflix te kijken met F. en vergat ik te bloggen. Ja, je leest het goed, vergat ik te bloggen.

En vanochtend dacht ik niet eens: oh jee! Ik dacht: goh.

Aan de andere kant had ik gisteren en eergisteren inspiratie voor tien. Alleen niet de rust om het op te schrijven. De hele dag op de kids gefocust en ‘in the moment’.

(dat is best wennen, dat ‘in the moment’, normaal reageer ik niet op iedere kick en ieder verzoek van mijn jongens want dan heb ik het druk met huishouden, werk, geregeld.  Nu is het: mama, wil je voetballen? Mama, til je me op? Mama, kom eens kijken! Mama, kom je in mijn team? Mama, kom in mijn hut! Lekker. In the moment. Ik kan niet eens voetballen maar dat maakt de jongens niet uit! Computer uit, iphone weg. Ik heb voor het eerst in 10 jaar weer gesnorkeld!)

Nou goed. Zullen we afspreken dat ik me soms wel en soms niet meldt hier? 🙂

Als je me niet meer leest, dan zie je me over een week of zo weer terug.

Mazzellll!

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

5 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

*meldt zich* – Elja Daaeantwoord
16 augustus 2015 om 21:31

[…] ik niet blog, is het wel lekker rustig, dat wel. Maar ik heb ook geen moment om even mijn gedachten op papier te zetten. Want gedachten, […]

Peterantwoord
8 augustus 2015 om 12:51

Mooi. Eerst zie ik geen reacties en dan plots staan er twee online. Dan nu maar een derde vanwege scheepsrecht enzo.

Peterantwoord
8 augustus 2015 om 12:50

Ga jij maar eens even lekker verloren in da moment! Geniet van je vakantie, van je kinderen en van je perfecte echtgenoot en we zien je als de tijd daar is vanzelf weer bomvol inspiratie online.
Tot later 🙂

Elja Daaeantwoord
19 augustus 2015 om 20:33
– Antwoord aan: Peter

🙂 heb het wel gemist!!

Peterantwoord
7 augustus 2015 om 23:19

Ik vind het prima! Ga jij maar eens lekker verloren in the moment. Tot later 🙂

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.