Lieve abonnees, het spijt me

Dit is een bericht aan al die lieve abonnees en volgers die al twee keer deze week onzinartikelen van mij in hun e-mail en twitter feed vonden.

Sorry!!!

De eerste keer ging het mis toen ik snel even wilde testen waarom mijn artikelen zonder afbeelding op Twitter verschenen (probleem met de zogenaamde ‘twitter cards’).

Ik had totaal niet stilgestaan bij het feit dat de allerliefste lezers van dit blog, zij die alles wat ik schrijf per e-mail ontvangen (!), dan een e-mail zouden krijgen getiteld ‘Testje’.

Zodra ik hem gestuurd had kwamen de mailtjes en tweetjes en zelfs een appje binnen. “Hij doet het!”. “Ontvangen!” “Wat test je?”. 🙂 Ik moet zeggen dat het mijn hart verwarmde en een grote glimlach om mijn mond teweeg bracht.

I love you guys! Jullie zijn mijn  24.

<3

Om jullie te bedanken voor al die loyaliteit heb ik net per ongeluk een artikel gepubliceerd dat eigenlijk een pagina had moeten zijn. Met de prachtige titel ‘bedankt voor je reactie’. Ahum. SORRY!

Dat zit zo: er is een plugin voor wordpress van Yoast speciaal voor het omgaan met reacties op je blog.

Met Yoast Comment Hacks kun je instellen dat mensen die voor het eerst een reactie achterlaten daarna direct naar een speciale pagina worden omgeleid om ze te bedanken voor die reactie.

Ik weet niet precies hoe dat overkomt en hoe dat voelt en of het iets toevoegt, maar ik wilde het even installeren en proberen. Alleen maakte ik er een ‘bericht’ van en geen ‘pagina’ en dus kreeg jij het in je inbox.

Zucht.

Ik beloof plechtig dat ik voorzichtiger om zal gaan met je vertrouwen in de toekomst. Ik ben nogal aan het werk aan mijn site dus af en toe gaat er even iets mis. Ik beloof dat het binnenkort weer rustiger zal worden!

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

4 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Alidaantwoord
10 januari 2017 om 12:39

Ha, ha geeft niks hoor. Ik dacht slechts, beetje vaag en gelukkig heeft de mail een prullenbak ?
Succes met al je testjes.

Elja Daaeantwoord
10 januari 2017 om 21:00
– Antwoord aan: Alida

Hahaha. Dank voor je flexibele instelling 🙂

Heleenantwoord
10 januari 2017 om 11:50

Geen probleem hoor! Ik kreeg ‘m in m’n Bloglovin’ feed en vond het juist wel gezellig. Zelf heb ik de comment plug-in en ik krijg er goede reacties op.

Elja Daaeantwoord
10 januari 2017 om 21:04
– Antwoord aan: Heleen

Lief zijn jullie allemaal. Gek idee dat mensen je echt lezen, anders dan gewoon via Google! Ik ga bloglovin toch nog maar eens opnieuw bekijken, ik gebruik Feedly. Leuk dat die comment plugin goed werkt, ik ga hem bij jou even testen 🙂

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.