Is het al vakantie??

Ik voel me niet top. Ben al 3 dagen bezig met iets dat niet echt lukt. 

Bleh.

Ik jaag op goede voorbeelden voor in een  training die ik ga geven en kan niet vinden wat ik zoek (waarom zijn bedrijven zo slecht in LinkedIn? Ik wil graag inspirerende voorbeelden van hoe het moet!). 

Tussendoor probeer ik afspraken te maken voor reparatie van auto & wasmachine, ga ik met de kat naar de dierenarts, maak ik lijstjes van dingen die ik nog moet doen en kopen voor onze vakantie, probeer ik overzicht te houden over alle BBQ’s, schoolopruimdagen, verjaardagsfeestjes van de kinderen en zo nog wat dingen.

Pfff.

Is het al vakantie????

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Mijanouantwoord
22 juni 2017 om 22:37

Nou je training is anders goed gelukt hoor! 🙂

Fijne vakantie alvast.

Elja Daaeantwoord
24 juni 2017 om 16:54
– Antwoord aan: Mijanou

Haha! Ja, prioriteiten he!! Leuk om je te ontmoeten en tot in september!

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.