Hoe doet ze het toch?

Ik weet het ook niet, hoor.

Rennend van cadeautjes naar borrels naar kerstvoorstelling naar cadeautjes en dan ook nog bloggen?

Hoe deed ik dat toch?

Ik heb de afgelopen 5 (6?) jaar niet zo weinig geblogd als in 2017. Weinig is relatief natuurlijk – het zal niet onder de 250 komen denk ik. Maar toch. Neergaande lijn.

Tsja.

Zodra Kerst voorbij is ga ik er eens over nadenken.

Maar nu houd ik het bij blog posts van minder dan 200 woorden en ga ik nadenken over kerstkoekjes.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Deel uw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.