Een dagje in Istanbul

Ik was een beetje verdrietig, vanochtend.

Maar niets dat een dagje lopen in, leren over en fotograferen van Istanbul niet kan oplossen. 🙂

 

ortakoyiskele

uskudarferry

goldenhorn

Dankjewel, Istanbul.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media en heeft al een vaag idee voor de derde. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere vrijdag in je inbox!
Elja elders:

12 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Maaireply
december 03, 2013 at 04:12 PM

Mooie foto’s, zou graag istanbul eens bezoeken. Dikke knuffel voor jou!

Elja Daaereply
december 03, 2013 at 07:12 PM
– In reply to: Maai

Lief! Dankjewel!

Carolien Geurtsenreply
december 03, 2013 at 11:12 AM

Mooi en fijn, zeker ook die tweede, extra door het later door jou gegeven commentaar erbij. Fijn dat je zo kunt genieten inen van de door de tijd heen veranderde beleving

Ontroert me
xxc

Elja Daaereply
december 03, 2013 at 07:12 PM
– In reply to: Carolien Geurtsen

Lief!

Jacob Jan Voermanreply
december 03, 2013 at 11:12 AM

Verdriet laten zijn, vind ik moeilijk. En wandelen is dan het mooiste, heb ik ontdekt.

Elja Daaereply
december 03, 2013 at 07:12 PM
– In reply to: Jacob Jan Voerman

Ja. Dat is bij mij ook zo. Als ik althans wel iets te kijken heb ondertussen.

Peter Pellenaarsreply
december 03, 2013 at 08:12 AM

Heel vreemd, maar door dat eerste zinnetje ga je de foto’s anders bekijken. Ze krijgen nu iets weemoedigs.
Ik hoop dat je niet meer verdrietig bent.

Elja Daaereply
december 03, 2013 at 08:12 AM
– In reply to: Peter Pellenaars

Hmmm. Grappig dat je dat zegt. Het is wel zo dat Istanbul’s weemoedige kant heel mooi is, vind ik, het is de kant die me het meeste trekt. Het is ook wat je heel duidelijk terug ziet in de beroemdste fotograaf van Turkije, Ara Güler. Dus misschien was het dat? Of misschien was het de invloed van mijn bui… Ik had er nog niet zo naar gekeken maar ik zat net naar de foto’s te kijken en ik vond dat ook. (http://en.wikipedia.org/wiki/Ara_G%C3%BCler).

Robertreply
december 03, 2013 at 12:12 AM

Een van de mooiste steden die ik mocht bezoeken.

Elja Daaereply
december 03, 2013 at 08:12 AM
– In reply to: Robert

Eens. Erg mooie stad. Zo, ik weet niet, levendig.

SanneWierdareply
december 02, 2013 at 10:12 PM

Prachtige foto’s! Vooral de tweede, erg mooi.

Elja Daaereply
december 03, 2013 at 08:12 AM
– In reply to: SanneWierda

Dankjewel! Is ook mijn favoriet en ik denk dat die ook favoriet gaat blijven. Het grappige is dat ik vroeger allerlei gevoelens had gehad bij iemand in die kleren maar nu kijk ik er heel anders naar. En deze meneer ging helemaal op in het voeren, hij en ik hadden contact er over, hij was heel kalm maar heel blij met zijn vogels. We vroegen ons samen af waarom de vogels wegbleven toen we dichterbij de kade kwamen. Een klein moment maar nu voor eeuwig vastgelegd!

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.