Een dagje in Istanbul

Ik was een beetje verdrietig, vanochtend.

Maar niets dat een dagje lopen in, leren over en fotograferen van Istanbul niet kan oplossen. 🙂

 

ortakoyiskele

uskudarferry

goldenhorn

Dankjewel, Istanbul.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Latest posts by Elja Daae (see all)

12 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Maaiantwoord
3 december 2013 om 16:46

Mooie foto’s, zou graag istanbul eens bezoeken. Dikke knuffel voor jou!

Elja Daaeantwoord
3 december 2013 om 19:33
– Antwoord aan: Maai

Lief! Dankjewel!

Carolien Geurtsenantwoord
3 december 2013 om 11:36

Mooi en fijn, zeker ook die tweede, extra door het later door jou gegeven commentaar erbij. Fijn dat je zo kunt genieten inen van de door de tijd heen veranderde beleving

Ontroert me
xxc

Elja Daaeantwoord
3 december 2013 om 19:32
– Antwoord aan: Carolien Geurtsen

Lief!

Jacob Jan Voermanantwoord
3 december 2013 om 11:22

Verdriet laten zijn, vind ik moeilijk. En wandelen is dan het mooiste, heb ik ontdekt.

Elja Daaeantwoord
3 december 2013 om 19:32
– Antwoord aan: Jacob Jan Voerman

Ja. Dat is bij mij ook zo. Als ik althans wel iets te kijken heb ondertussen.

Peter Pellenaarsantwoord
3 december 2013 om 08:15

Heel vreemd, maar door dat eerste zinnetje ga je de foto’s anders bekijken. Ze krijgen nu iets weemoedigs.
Ik hoop dat je niet meer verdrietig bent.

Elja Daaeantwoord
3 december 2013 om 08:38
– Antwoord aan: Peter Pellenaars

Hmmm. Grappig dat je dat zegt. Het is wel zo dat Istanbul’s weemoedige kant heel mooi is, vind ik, het is de kant die me het meeste trekt. Het is ook wat je heel duidelijk terug ziet in de beroemdste fotograaf van Turkije, Ara Güler. Dus misschien was het dat? Of misschien was het de invloed van mijn bui… Ik had er nog niet zo naar gekeken maar ik zat net naar de foto’s te kijken en ik vond dat ook. (http://en.wikipedia.org/wiki/Ara_G%C3%BCler).

Robertantwoord
3 december 2013 om 00:09

Een van de mooiste steden die ik mocht bezoeken.

Elja Daaeantwoord
3 december 2013 om 08:38
– Antwoord aan: Robert

Eens. Erg mooie stad. Zo, ik weet niet, levendig.

SanneWierdaantwoord
2 december 2013 om 22:22

Prachtige foto’s! Vooral de tweede, erg mooi.

Elja Daaeantwoord
3 december 2013 om 08:41
– Antwoord aan: SanneWierda

Dankjewel! Is ook mijn favoriet en ik denk dat die ook favoriet gaat blijven. Het grappige is dat ik vroeger allerlei gevoelens had gehad bij iemand in die kleren maar nu kijk ik er heel anders naar. En deze meneer ging helemaal op in het voeren, hij en ik hadden contact er over, hij was heel kalm maar heel blij met zijn vogels. We vroegen ons samen af waarom de vogels wegbleven toen we dichterbij de kade kwamen. Een klein moment maar nu voor eeuwig vastgelegd!

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.