Iedere dag bloggen behalve deze

automuseum

Of ik wel eens een dipje heb, met dat iedere dag bloggen?….

 

 

.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

4 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Peter Pellenaarsantwoord
23 januari 2016 om 11:03

Ja? Heb jij dat wel eens, zo’n blogdipje? Ik kan het me niet voorstellen 😉

Off topic: Wat een mooi logo heb je. Ik had het al eens eerder gezien toen je het volgens mij per ongeluk even online gezet had, en toen hoopte ik al dat je het zou gaan gebruiken. En dit thema van Elma Studio staat je (blog) goed. Misschien dat je alleen nog even kunt kijken of er een Nederlandse vertaling is zodat een aantal velden niet meer in het Engels verschijnen.

Elja Daaeantwoord
23 januari 2016 om 18:18
– Antwoord aan: Peter Pellenaars

Dankje! Ja mooi he? Calliope natuurlijk. 🙂 Ik moet nog even in de code duiken om dat article’ en zo aan te passen inderdaad. Maar iets heel anders: hoe voel je je??

Peter Pellenaars
24 januari 2016 om 19:03
– Antwoord aan: Elja Daae

Ik voel me intussen al weer helemaal goed. Vrijdag was een slechte dag maar zaterdag begon een stuk beter. En vanochtend voelde ik me zodanig dat ik zelfs weer naar training survivalrun ben gegaan. Wel wat rustig aan bij de krachtoefeningen.
En natuurlijk ben ik vervolgens weer zo’n brokkenpiloot dat ik met mijn knie tegen een balk opknal en er nu flink wat vocht in zit. Weer een prima aanloop naar een wedstrijd komende zaterdag…

Elja Daae
25 januari 2016 om 09:10
– Antwoord aan: Peter Pellenaars

Maar toch … je bent goed bezig… aan het doorzetten….daar gaat het om!!!

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.