Bloggen is op zich niet moeilijk. Iedereen kan eigenlijk wel schrijven. En het mooie is dat er steeds meer vraag is naar bloggers die een eigen geluid hebben. Je hoeft gelukkig dus geen tekstschrijver te zijn om te bloggen op een manier die je doelgroep aanspreekt.

Iedereen kan een blogpro worden!

Wat wel belangrijk is, is dat je die doelgroep weet te bereiken, als zakelijke blogger. Dat betekent dat je moet begrijpen welke dingen die doelgroep bezig houdt en hoe je wakkerligpunten kunt adresseren. En hoe je focust op specifieke onderwerpen, thema’s of vormen, hoe je focust op diepte in plaats van breedte of andersom – dat soort dingen.

Natuurlijk zijn er ook de fijne kneepjes van het vak:

Veel van dit soort onderwerpen komen aan bod in de gratis cursus Bloggen als een pro, als extraatje bij het boek. De cursus bestaat uit 10 lessen, met elk 1 video en wat extra tips. Door je hieronder in te schrijven krijg je de komende 9 dagen een e-mail van me met een link naar de volgende video. Na je inschrijving wordt je direct doorverwezen naar les 1.

Rest me je veel blogplezier te wensen!

Elja

Meld je hier aan voor de gratis online blogcursus ‘Bloggen als een pro’

Vul je gegevens in om je in te schrijven voor de online blogcursus. Je schrijf je daarmee direct ook in voor de nieuwsbrief Bloggen als een pro.
  • Ik ben gek op blogs. Laat eventueel hier je webadres achter, dan kan ik eens een kijkje nemen!