Bloggen als een pro: volg de gratis online cursus

Hoi! Mijn naam is Elja. Je ziet het misschien niet direct, maar je bevindt je op mijn blog. En aan dit blog heb ik mijn huidige werk te danken. Niet gek! En dat kun jij ook. In de gratis online blogcursus Bloggen als een pro laat ik je zien waar je op moet letten als je blogt met het oog op je (loop) baan of onderneming.

Iedereen kan bloggen als een pro

Het mooie is dat er steeds meer vraag is naar bloggers. Naar mensen met een eigen geluid en waardevolle kennis. Maar er komt wel wat bij kijken, wil je je doelgroep gaan bereiken. Zo moet je goed begrijpen welke dingen jouw doelgroep bezig houden. En hoe je focust op specifieke onderwerpen. Wat je kunt doen om je lezer vast te houden. En hoe je zorgt voor continuïteit.

Gratis online blogcursus

In de gratis online blogcursus Bloggen als een pro komen al deze onderwerpen aan bod. De cursus is vooral geschikt voor zakelijke bloggers, maar iedere blogger met ambitie heeft er iets aan.

Hoe werkt het? Nou, vrij simpel. Door je hieronder in te schrijven ontvang je 10 dagen lang een e-mail met een link naar de volgende les. Iedere les bestaat uit een video, wat leesmateriaal, een aantal interessante links en een (vrijwillige) opdracht. Het bekijken van de video en lezen van de info kost je hooguit een paar minuten.

Schrijf je nu in en ontvangt de link naar de de eerste les direct per e-mail: