Bloggen & verhuizen gaan niet samen

fragileGa ik OOIT nog over marketing bloggen??

Gisteren uberhaupt niet geblogt. Gewoon vergeten.

Sjongejongejonge.

Bloggen en verhuizen gaan niet samen.

Denk ik.

Hoe deed ik dat eigenlijk, twee jaar geleden?

Toen ik verhuisde van de VS naar NL,  6 weken in NL, toen van NL naar Turkije.

Da’s makkelijk van zo’n blog: ik zoek het even op.

22 april 2012. Nog net niet verhuisd. 21 juni 2012. Bijna verhuisd?

27 augustus 2012. Net in Istanbul gearriveerd en he-le-maal bleehhh.

Nou.

Ik heb toen wel een mooie serie geschreven over marketing in de VS. Echt een bloghoogtepunt, vind ik zelf.

Dus.

Misschien komt het nog goed met dat geblog van mij. Briljante marketingartikelen en zo.

Misschien ook niet.

😉

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

6 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Charlotte Meindersmaantwoord
25 augustus 2014 om 12:09

Sterker nog: ik ben je pas een beetje gaan volgen door die marketinglessen uit de VS. Omdat jij daar niet meteen per definitie negatief over was. Vond ik wel verfrissend.

Elja Daaeantwoord
26 augustus 2014 om 22:22
– Antwoord aan: Charlotte Meindersma

Ha, wat leuk!

Ik zag vandaag toevallig ergens een opmerking van een gerespecteerd socmedfiguur over de VS. Dat hij het niet zo had op Amerika.

Het is een van de dingen die ik heb geleerd van al dat buitenlandse geavonturier: het is makkelijk oordelen als je een cultuur niet echt kent. En wat ik ook weet: ik ben nog nooit (echt, nog nooit) een Nederlander tegengekomen die in de VS heeft gewoond en NIET gek is op dat land. Gek he? Als je soms met een paar ex-VS-expats aan tafel zit, zat iedereen met glanzende blik te praten over dat land. Met al zijn rare, onbegrijpelijke en nare dingen is het toch prachtig.
Maar dat hoef ik jou niet te vertellen!

Paulantwoord
25 augustus 2014 om 09:14

Maybe you give it too much thought, om het in het Amerikaans uit te drukken.

Elja Daaeantwoord
26 augustus 2014 om 22:23
– Antwoord aan: Paul

Zucht. Inderdaad Paul!

Peter Pellenaarsantwoord
24 augustus 2014 om 23:16

Geloof mij nu maar, het komt helemaal goed met dat geblog van jou.

Elja Daaeantwoord
26 augustus 2014 om 22:23
– Antwoord aan: Peter Pellenaars

🙂

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.