Bloggen op zo’n platform

blogArtikel geschreven voor Frankwatching. Dat was echt al heel erg lang geleden, dat ik ‘gewoon’ iets schreef, los van nieuws over Frankwatching of iets samen met een collega of zo.

Leuk hoor. Ik kan het niet helpen, mijn ego staat toch te glunderen als ik zie hoeveel views dat artikel krijgt. Dan ervaar je opeens de kracht van een platform waar je zelf de hele dag voor, mee en bij werkt!

Hier staat het: 10-redenen-om-je-corporate-blog-in-2014-links-te-laten-liggen

(ik mag het ook integraal overnemen maar ja, het ziet er mooier uit in de door mijn collega’s opgemaakte versie!)

PS Henk-Jan heeft gelijk, het is een beetje makkelijk, zo’n lijstje en dan zo’n titel. Maar naar ik hoop maakt de inhoud de titel helemaal waar.

 

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media en heeft al een vaag idee voor de derde. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Share your thoughts

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.