gratis checklist ondernemen

Ik wilde je even bedanken voor je inschrijving. Bij deze dus: bedankt! Bedankt dat ik iedere week langs mag komen in je inbox.

As het goed is zit er in je inbox een mail met de vraag om je inschrijving te bevestigen. Als je daar nog even op zou willen klikken? Extra werk, maar wel zo veilig

Ik realiseer me maar al te goed dat dat een eer is, die inbox van jou. Dus ik doe iedere week mijn best om die wekelijkse e-mail je klik waard te laten zijn.

Ben je nieuw hier? Op deze pagina vind je een aantal interessante downloads, mocht je het leuk vinden. Met o.a. een inspirerende checklist met dingen die je vandaag al kunt doen als je rondloopt met een plan. En als je mij nog niet kent, meer lees je hier.

Als je benieuwd bent naar eerdere nieuwsbrieven, hier vind je het hele archief.

Nogmaals bedankt, en tot vrijdagochtend!

Elja

PS Misschien overbodig, maar je e-mailadres is volkomen veilig. Het staat in mijn e-mailsysteem, Mailchimp, dat stenge regels hanteert op het gebied van opt-in, privacy en spam. Daarom ontvang je zo direct een e-mail met het verzoek je inschrijving te bevestigen.