Als je op 1 januari blogt…

Als je op 1 januari niet blogt, blog je het hele jaar niet. Wist je dat? Oud adagium.

Om die reden blog ik dus tóch.

Ik wilde eigenlijk iets zeggen over de nieuwjaarswensen die ik op Instagram zie en waar ik gek van word (hashtag blessed, iemand?). Maar ik houd me in. Meer tolerantie in 2018! Mantra: we doen allemaal ons best.

Ik zeg ook niets over massa-whatsappjes. Want ze zijn goed bedoeld. Maar eerlijk is eerlijk: ze vallen in het niet bij de twee handgeschreven kerstkaarten die ik kreeg van twee superlieve vrouwen (die niets met elkaar te maken hebben maar allebei attent en lief zijn en het digitale weten te verbinden met het Echte Leven) en waar ik nog een passend antwoord op moet vinden.

Hoe dan ook.

Als je op 1 januari (2 mag ook! Of 3, 4, 5) blogt, blog je het hele jaar! Wist je niet he?

Bij deze.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media en heeft al een vaag idee voor de derde. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere vrijdag in je inbox!
Elja elders:

9 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Zo simpel is dan gelukreply
januari 02 at 06:01 PM

Ohjee, ik heb gisteren niet geblogt.
Maar ik wens je wel oprecht een heel erg mooi nieuwjaar vol met geluk!

Elja Daaereply
januari 03 at 08:01 PM
– In reply to: Zo simpel is dan geluk

Hahaha IK OOK NIET! Nou ja, wel geschreven, niet gepubliceerd, dat gebeurt me steeds vaker. Lekker boeiend! Ik zit op 2 van de drie dagen dus da’s best aardig.

Liesbethreply
januari 01 at 11:01 PM

Vandaag geblogd! Mijn jaaroverzicht.
Géén voornemens, daar begin ik niet meer aan.
En mijn Nieuwjaarswensen maak ik nog altijd zelf van mijn foto’s met een tekst.
Met de tekst eindig ik mijn blog van vandaag en zo is de cirkel weer rond.

Een heel mooi, gezond en gelukkig jaar voor jou en de jouwen Elja!

Elja Daaereply
januari 03 at 08:01 PM
– In reply to: Liesbeth

Goed bezig Liesbeth! En met de beste wensen, bloggend of anderszins. :))

Ximaarreply
januari 01 at 10:01 PM

Dus goed dat ik vandaag een flutberichtje heb geplaatst. 😉

De laatste 10 jaar maak ik nieuwjaaskaarten met een eigen foto en die stuur ik met postzegel naar directe familie en goede kenissen. Sommigen stuur ik dezelfde kaart per e-mail.

Maar het kan ook zo: https://ximaar.wordpress.com/nieuwjaar/

Elja Daaereply
januari 03 at 08:01 PM
– In reply to: Ximaar

Ha! Wel zo efficient. Ik vind die van 2014 het mooiste.

Marjannereply
januari 01 at 10:01 PM

Ik wist het niet van het gezegde. Deed het gisteren, met zojuist m’n laatste spam ;-). Op twitter.

Kerstkaarten: ik ontving ze en schreef ze en sinds de oude tantes er niet meer zijn, kregen lieve twittervrienden een kaartje.

De anderen belde ik op en bij de buren bracht ik de kaart persoonlijk langs.
Voor speciale vrienden maakte ik een fotocollage van samen 2017 foto’s. en verstuurde die per Whattsapp. (Lag er iff uit)

Een mens kan het maar druk hebben met Het Beste wensen 😉

Happy New Year voor jou en de jouwen en blogse!!

Elja Daaereply
januari 03 at 09:01 PM
– In reply to: Marjanne

Hahaha nou zo is het, je kunt er maar druk mee zijn. Eerlijk gezegd heb ik zo’n belachelijk drukke kerstvakantie gehad met een aaneenschakeling van boodschappen, vaatwassers, wasjes, opruimen, uitruimen, inruimen, boterhammen smeren, lunches maken, opruimen, opruimen, wasje, naar familie, dit, dat, heen, weer …
ik zou werkelijk waar niet weten waar ik de nieuwjaarswensen nog vandaan moest halen. Des te meer waardeer ik ze van anderen, mits gemeend!

Jij ook de beste wensen Marjanne!

Marjanne
januari 04 at 11:01 AM
– In reply to: Elja Daae

Hartelijk dank Elja, Die gemeende wensen zijn het beste !! 😉

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.