Alles is al gezegd

2015-07-16_1437056887

Het gevoel bekruipt me dat ik alles al gezegd heb, op dit blog. Ik verval in herhaling.

De kracht van herhaling is ook de zwakte van herhaling: het is niet nieuw.

Voor het eerst sinds ik ben begonnen om dagelijks te bloggen (was het 23 december 2012? 2011? 2010 zelfs? Ik weet het niet eens meer) dacht ik vanochtend: moet ik stoppen?

Moet ik meer wezenlijke dingen gaan bijdragen? Langer werken aan blog posts en dan alleen nog ‘goede’ artikelen publiceren?

(het probleem daarmee is – tussen jou en mij gezegd en gezwegen – dat het dan stilletjes aan gaat ophouden. Want als ik de druk verhoog, en alleen nog ‘perfecte’ artikelen mag publiceren, vind ik er niets meer aan en komt er weinig uit mijn vingers, weet ik.)

Alles is al gezegd.

Maar ook op mijn manier?

 

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Latest posts by Elja Daae (see all)

7 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Peter Pellenaarsantwoord
18 november 2015 om 11:00

En verder wat Cor zegt… 😉

Elja Daaeantwoord
18 november 2015 om 21:01
– Antwoord aan: Peter Pellenaars

Tsja Cor. Slimme man.

Van je vrienden moet je het hebben – Elja Daaeantwoord
18 november 2015 om 10:57

[…] Cor heeft gelijk. Wat een gezeur. […]

Peter Pellenaarsantwoord
18 november 2015 om 09:11

Mij valt het niet echt op, dat van in herhaling vallen. Natuurlijk komen er onderwerpen voorbij waaraan je al eerder aandacht hebt gegeven of waar anderen misschien al over geschreven hebben. Maar in beide gevallen weet je er altijd weer een draai aan te geven dat het uniek cq authentiek is. Dus wat mij betreft mag je lekker doorgaan.

PS: Ik lees je nog steeds elke dag, maar het reageren schiet er te vaak bij in. Net zoals bij de andere bloggers waar ik dagelijks een kijkje neem. Slechte gewoonte momenteel…

Elja Daaeantwoord
18 november 2015 om 21:01
– Antwoord aan: Peter Pellenaars

Ik herken het Peter! Ik loop af en toe zelfs achter met lezen maar scan iedere zoveel dagen snel door mijn reader om zeker te weten dat ik niets gemist heb van je avonturen en gedachtes!!

Henkantwoord
17 november 2015 om 22:15

Ik heb helemaal niet het gevoel dat je in herhaling valt hoor. Nog genoeg te beleven hier!

Elja Daaeantwoord
18 november 2015 om 21:00
– Antwoord aan: Henk

Dank Henk, dat je even iets laat horen, heel fijn! Cor had gelijk, zie post van vandaag. Je moet je kabouter nooit laten spreken!

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.