In 5 jaar schreef ik hier 1740 blogartikelen wooohooo

1740 blogartikelen verschenen hier de afgelopen 5 jaar. ZEVENTIENHONDERDVEERTIG! Gemiddeld genomen 29 per maand. Want het is vandaag op de dag af 5 jaar geleden dat ik begon met mijn goede voornemen om iedere dag te bloggen.

5 jaar geleden! Ongelofelijk!

Ik woonde 5 jaar geleden in de Verenigde Staten. Of was het al Turkije?! Soms weet ik het gewoon niet eens meer! Haha.

Hoe dan ook. Het is niet niets he, 5 jaar.

Van de week zei iemand met wie ik een nieuwe business aan het opzetten ben nog: Elja, jij hebt echt discipline. Je blogt iedere dag, je verstuurt iedere vrijdag je nieuwsbrief…daar liggen veel kansen.

Hij heeft gelijk. Maar daarom doe ik het natuurlijk niet. Ik doe het omdat ik het leuk vind! Ha.

Ik kan het iedereen aanraden.

De basisregels zijn als volgt:

  • publiceer iedere dag iets op je blog
  • laat al je ideeën over wat een ‘goed’ artikel is los
  • kijk minder TV of blog terwijl je TV kijkt
  • het mag ook kort!

Dat is het.

Happy blogging.

Tot over 5 jaar!

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Latest posts by Elja Daae (see all)

5 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Zo simpel is dan gelukantwoord
26 december 2016 om 12:05

Gefeliciteerd met je jubileum!

Elja Daaeantwoord
28 december 2016 om 22:36
– Antwoord aan: Zo simpel is dan geluk

dankjewel! Mede door jouw comments is het goed vol te houden! 🙂

Ximaarantwoord
23 december 2016 om 21:11

Dan kan je stoppen, omdat je me onlangs ingehaald heb. Gefelicitreerd met deze overwinning. Ik zit nu op 1730 en deed daar zo’n 12 jaar over. 😉

23 december 2016 om 17:39

Met 432 berichten op 2 blogs en 9 concepten moet ik nog hard werken om jou in te halen. Bewondering. Ik vind het knap.

Karinantwoord
23 december 2016 om 16:28

Knap! Ik ben eeuwen geleden egonnen met bloggen. Toen gestopt. Een ander blog begonnen. Weer gestopt. En zo eigenlijk door tot nu 🙂 Eigenlijk wel zonde, want mijn oude blogs zijn intussen verdwenen. En op zich was het best grappig geweest die nog eens terug te zien.

Ik vrees dat het een karakterzwakte is, dat altijd maar switchen van focus, van nieuwe ideeën krijgen en verveeld raken met het oude haha. Maar dit is natuurlijk, zo vlak voor het nieuwe jaar, bij uitstek een moment voor goede voornemens! *insert lampjes emoticon*

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.