Bloggen met je ogen dicht

bloggen met je ogen dichtMijn ogen zijn dik en roze.

En ze huilen.

Ik niet hoor. Maar zij wel.

Heel gek: af en toe denk ik ‘Huil ik nou”? En dan huil ik zonder dat ik het door had.

(zou je je daar verdrietig van gaan voelen? dat schijnt omgekeerd wel zo te zijn, als je doet alsof je lacht)

Gelukkig kan ik bloggen met mijn ogen dicht.

Nou ja. Bij wijze van spreken, dan.

Ik zat vanochtend Peter’s comment te lezen bij dit artikel en ook alle ideeën onder dit artikel.

En van de week iets van Rosalinde…misschien was het deze (“Laat professioneel bloggen los!”)?

Er was iets dat ik niet kon grijpen.

Een gedachte.

Een bloggedachte.

Het komt misschien omdat ik met mijn hoofd bij mijn blogwebinar zit van volgende week.

Want ik heb even de blogs van deelnemers zitten doornemen en de sites en zo. En me af zitten vragen wat zij zoeken. Welke vragen ze hebben. Wat ik tegen ze zou zeggen als ze het me zouden vragen.

(zouden ze dit lezen??)

Maar nu heb ik het.

Weet je wat de kern is van al die verhalen en gedachten en discussies?

Bloggen gaat het fijnste met je ogen dicht.

 

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Peter Pellenaarsantwoord
29 mei 2014 om 09:38

(zouden ze dit lezen??)

De inschrijvers van het webinar zouden er verstandig aan doen om je blog zeker regelmatig te lezen. Zelf kan ik niet meer zonder 😉

Wat jij zo goed doet, en waar volgens mij ook het spanningsveld zit, is continu rondstruinen in het grijze gebied waar zakelijk en persoonlijk bloggen samenkomen. Zelf zit ik ‘veilig’ aan de persoonlijke kant en kan van een afstandje kijken naar waar men zich in zakelijk blogland druk om maakt. En ik pik er dan toch stiekem mijn graantjes van mee.
Maar jij zit er middenin. Daar waar het onduidelijk is. Waar het soms botst. Waar men het ook niet weet. Waar elke goedbedoelde mening of duiding ook meteen weer nieuwe vragen oproept. Of weerstand bij anderen.
En dan snap ik wel dat je ogen soms spontaan gaan tranen zonder dat je het in de gaten hebt.

Ik wens je een uiterst vruchtbare webinar.

Elja Daaeantwoord
1 juni 2014 om 08:27
– Antwoord aan: Peter Pellenaars

Thanks Peter!!! Je brengt onder woorden waar ik zelf over na zit te denken. Later meer…

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.