Blij verrast

theeKijk, dat is nou leuk.

Ik dacht dat ik een dag bloggen had overgeslagen. Want ik heb op donderdag geblogd, ik ben op vrijdag uit de VS vertrokken en het is nu zaterdag.

En zie hier! Het is hier pas de 13e en ik heb volgens mijn Nederlandse blogtijdlijn gewoon nog geblogd!

En dan te bedenken dat ik overwoog om vandaag niet te bloggen en voor het eerst in anderhalf jaar 2 dagen over te slaan… Alsof je een cadeautje krijgt.

theeOndertussen ben ik aan het nagenieten van de vakantie en diepe gedachten aan het hebben over expat zijn, vriendschap, community, reizen en differentiëren in marketing. Want dankzij slimme, leuke en loyale collega’s heb ik me echt twee weken niet druk gemaakt om werk en alleen een beetje voor de lol nagedacht over ondernemen en marketing en zo.

En voor dat verhaal over echt anders zijn als bedrijf heb ik in de supermarkt wat foto’s gemaakt van producten. Leek me wel leuk. Je kijkt opeens met andere ogen naar productcategorien als kattevoer, wasmiddel en ongediertebestrijdingsmiddelen hoor. En naar thee. Apricot Vanilla Creme-smaak? REALLY?

Als ik er over uitgedacht en -gelezen ben, meer daarover.

PS En jullie? Zijn jullie op vakantie? Aan het werk? Gaan jullie nog? Staycation? Benieuwd!

PS2 In dat boek dus (“Different”) gaat de auteur in op de steeds verdergaande omschrijvingen die marketeers gebruiken om producten aan de man te brengen. Is dit ook een mooi voorbeeld van.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Latest posts by Elja Daae (see all)

4 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Hendrik-Janantwoord
14 juli 2013 om 22:20

De politie zegt dat je niet mag twitteren wanneer je vakantie is. Ik geniet van huis en haard en ben vandaag lekker naar Schokland geweest. Twee weken vrij die begonnen met de ontmoeting met Steven afgelopen vrijdag…

Peter Pellenaarsantwoord
13 juli 2013 om 23:28

Altijd handig, die tijdzones. Heeft ene Phileas Fogg nog ooit een weddenschap door gewonnen…
Wat betreft vakanties: op 5 augustus dan is het voor mij zover. Lekker 3 weken niets doen rondom het huis in varierende cirkels qua afstand.

Elja Daaeantwoord
14 juli 2013 om 18:29
– Antwoord aan: Peter Pellenaars

Heerlijk, 3 weken! Ik zou er nog wel een weekje aan vast willen plakken hoor. 5 aug – mijn verjaardag! Altijd mooi weer! 🙂

Peter Pellenaars
14 juli 2013 om 22:56
– Antwoord aan: Elja Daae

Het is voor mij weer eens sinds lange tijd 3 weken. In voorgaande jaren was het door omstandigheden altijd max 2 wkn. En ik ben blij te horen dat mijn vakantie onder zo’n gunstig gesternte begint 😉

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.