Voer voor bloggers

Stapeltje mooie dingen voor bloggers voorbij zien komen deze week. Dus hieronder, voor jullie. Lees ze!

Zakelijk en doelgericht bloggen

Voor wie blogt met zakelijke doeleinden, is dit een goed artikel over het uitbouwen van je blogabonnees. Het gaat over de 4 fouten die deze blogger maakte bij het bouwen aan zijn blog (met name aan het aantal RSS-abonnees). Beetje Amerikaans maar goede dingen over calls to action, emailnieuwsbrief, landingpagina’s etc.

De beste WordPress plugins (self hosted)

Mack Collier schreef een artikel met de 5 beste WordPress plugins. Zitten slimme dingen tussen, o.a. een plugin die mensen die voor het eerst een comment achterlaten op je blog, naar een speciale landingspagina stuurt om ze te bedanken.

Tips van Ernst-Jan Pfauth

Erg mooi artikel van Ellen de Lange-Ros over bloggen. Ze volgde een blogworkshop bij Ernst-Jan Pfauth. Veel herkenbare zaken en ook de beste tip die er is voor bloggers: Just Do It.

De transcripts van #blogchat

Iedere zondagnacht (Nederlandse tijd) vindt twitterchat #blogchat plaats. Check de tag of de tijdlijn van @mackcollier op maandagochtend voor de links naar de transcripts, of volg de facebookpagina.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Deel uw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.