Take me up to a place in your mind

kadikoy

Straatfotografie gaat niet om de plek die je laat zien. Het gaat om de plek in je hoofd.

Dat wist ik wel, maar vanochtend was ik het even vergeten. Ik was zo druk met beter worden en mooiere foto’s maken dat ik vergat dat het niet om de foto gaat of het trucje maar om de plek in mijn hoofd die ik jou als kijker wil laten zien.

Nou, dat hierboven is Kadiköy in Istanboel. In Elja’s hoofd. 🙂

 

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

3 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

De verborgen boekbanken van Istanbul | PETEPELantwoord
27 januari 2015 om 23:51

[…] volg ik toch al een hele tijd de belevenissen van Elja en zeker wanneer ze weer eens op fotocursus is geweest in Istanbul check ik haar blog en tweets met meer dan normale belangstelling. Maar ik […]

Debbie Peteriantwoord
21 januari 2015 om 13:48

Nou, dan is het heel erg mooi in jouw hoofd! 😀

Elja Daaeantwoord
22 januari 2015 om 21:51
– Antwoord aan: Debbie Peteri

Ik zal je zeggen Debbie, die plek is dit jaar een stuk fijner dan vorig jaar rond deze tijd! Gek he. Dat je dat zo uit die foto’s kunt halen…

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.