Inspiratie en zo

Het klopt, ik ben in dromenland als het gaat om inspiratie. In de VS bedoel ik. Zelfs een simpel ritje in de auto is voer voor blogartikelen. Zo hoop ik nog een post te gaan schrijven over het belang (en de kunst) van verpakkingen.

En een over de belachelijke smaken en variaties die verzonnen worden in de jacht op de consument. Met een collage van rare dingen.

En ik zit nog te peinzen over een diepgaand artikel over het feit dat heel Amerika eigenlijk ingericht is op consumeren en hoe dat dan komt (ik weet het antwoord nog niet).

Maar niet vanavond hoor.

Nu moet ik naar bed.

🙂

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media en heeft al een vaag idee voor de derde. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Deel uw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.