Het hoofd moet het overnemen

kerk
Gisteren niet geblogd. Bewust. Dat gebeurt niet vaak! Had geen puf.

En dat na een leuke, bijzondere en inspirerende avond ook nog. Tsssk.

Ik heb een beetje de nieuwjaarsblues (als zoiets althans bestaat). Nog nooit gehad.

Ik denk dat het een beetje komt door het vooruitzicht van het eerste jaar terug in het ‘gewone’ leven. Wat gaat dat brengen? Is het niet saai? Of is het juist te avontuurlijk?!

Ik probeer het een beetje te verhullen maar dat niet-bloggen is een teken aan de wand.

Maar, wat ik me realiseer na een paar daagjes piekeren, is dat ik na een paar dagen meestal stop met piekeren. Ik ben feitelijk niet echt een piekeraar. Ik probeer dingen aan te pakken.

Mijn hoofd moet het over gaan nemen, zeg maar. Verder gaan. Dan dient de oplossing zich meestal vanzelf aan.

PS Er even tussenuit gaan helpt ook, voor dat hoofd! Ik was gisteren met Anna-Maria naar de winterparade in Haarlem, in de Grote Kerk. Het was echt bijzonder en ook, hoe zeg je dat, even helemaal uit je gewone doen. Ik heb een van mijn favoriete foto’s ever gemaakt. Zie hierboven.

PS En dan vergeet je ook nog op publish te klikken?! Nou. Een dag te laat. Maar goed dat ik voor mezelf blog, ander zou ik een dikke onvoldoende krijgen qua kwaniteit!

 

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Latest posts by Elja Daae (see all)

1 Reactie

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

HappyHotelierantwoord
8 januari 2015 om 10:43

Kwaniteit? Mooi woord voor 2015 om een betekenis bij te zoeken.

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.