Als je dit leest ...

Welkom! Leuk dat je hier een kijkje neemt.

Het is gek, maar ik weet natuurlijk niet wie jij bent. Ik weet niet zeker of we elkaar al kennen.

Maar ik weet wel dat je hier op 3 manieren kunt zijn gekomen:

1. Je had een vraag en zocht het antwoord op internet

Misschien zocht je iets over ‘je doelgroep bepalen’, of Twitter, Twitternamen, Snapchat, of over Facebook. Dat zijn de termen waarop ik veel gevonden wordt. Hoewel ik een lijst zou kunnen maken van de best gevonden artikelen, zou die niet altijd overeen komen met mijn eigen favorieten. Daarom heb ik mijn eigen favorieten voor je op een rijtje gezet. Je vindt ze hier: Elja’s eigen favoriete artikelen.

Als je een andere vraag hebt, waarop je het antwoord hier niet hebt kunnen vinden terwijl je dat wel verwachtte, laat even weten (via Twitter bijvoorbeeld, of laat een comment achter bij een willekeurig artikel ergens op deze site). Dan zal ik proberen om er (in een blog) antwoord op te geven.

2. Via social media

Misschien kwamen we elkaar tegen op Facebook of Twitter? Instagram of Snapchat (eljadaae)? Zo ja, dan vind je op deze site wat meer informatie over mij. Bijvoorbeeld bij deze pagina. Of bekijk even mijn nu-pagina.

3. Je kende mijn naam

…en je voerde die in in je browser. Rechtstreeks met .com erachter of in Google. Misschien kennen we elkaar van vroeger? Gaf ik een workshop waar je bij aanwezig was? Zijn we oud-collega’s? Klasgenoten? Kennen we elkaar via Frankwatching (waar ik voor werkte)?

Over jou

Deze pagina heet niet voor niets ‘Over jou’. Ik weet niet wie jij bent. Maar ik vind het wel heel leuk om daar achter te komen. Want als ik blog, denk ik aan jou. En de reden dat ik iedere een nieuwsbrief verstuur, ben jij (hier kun je je aanmelden).

Als je iets wilt laten horen, leuk! Doen! Hier vind je mijn gegevens.

Elja DaaeIk hoop van je te horen!

Groet,

Elja

Helemaal onderaan deze pagina vind je een zoekscherm. Op deze site staan meer dan 2.000 artikelen, dus er zit vast wel iets voor je bij!