Een boek schrijven

elja boekIk stond vandaag in de prachtige tuin van het kantoor van mijn uitgever, Geerhard, voor de tigste keer met hem te praten over mijn nieuwe boek.

Nou ja. Nieuwe boek?

Ik weet dat ik een boek wil schrijven. Ik weet dat ik een boek ga schrijven. Ik weet dat ik een boek kan schrijven.

Ik weet ook bijna waar ik een boek over wil schrijven.

Maar het probleem is: ik weet het niet helemaal. Ik weet het 70%, of zo.

Er zit nog een verhaal in jou, zei Geerhard tegen me, maanden geleden. En dat was precies hoe het voelt.

Sinds die tijd gaan we heen en weer, heen en weer, beetje mailen, beetje praten.

Geerhard kent dat proces goed. Hij lijkt er vrij relaxed mee om te gaan, in ieder geval.

Ik heb van die dagen dat ik denk: weer een puzzelstukje. Of dat ik denk: jaaa….dat is het….zoiets…. Of dat ik denk: ik moet gewoon een week op de hei gaan zitten en gaan schrijven. Dan komt het vanzelf uit mijn vingers.

 

Wie weet, deze vakantie.

Ik heb het bijna.

Echt.

Bijna.

 

PS Ik heb dit boek cadeau gekregen, ‘Ga hosselen’. Vakantieleesvoer, yay! Mijn vaste lezers zullen opmerken dat het woord erg lijkt op hustlen. Dus ik denk dat ik het wel leuk ga vinden! 

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Evertantwoord
2 juli 2016 om 00:30

just do it!

Elja Daaeantwoord
2 juli 2016 om 22:47
– Antwoord aan: Evert

argghhhh …. !!! Misschien is het zo simpel!!

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.