#blogpraat: een nieuw ritme kan goed werken

blogpraatVanavond vond twitterchat #blogpraat voor het eerst sinds een maand plaats. En het was superleuk. En druk!

De afgelopen maanden was het nog een wekelijkse chat. De afgelopen 6,5 jaar ook trouwens. Maar de klad kwam er een beetje in. Misschien omdat het format te oud werd, ik weet het niet. Het was in ieder geval niet meer zo leuk als daarvoor.

We namens ons voor om wat meer buzz te creëren rondom de maandelijkse chat. Dat leek ons makkelijker nu we veel meer tijd had om dat te doen. Dus we maakten een mailinglijst, overlegden over een goed onderwerp, we maakten een paar emails als reminder, hadden de blog post al direct klaar. En ik ging tijdig tweets sturen als reminder.

Het is veel leuker als er veel mensen mee doen. Je krijgt veel meer interactie maar ook veel meer meningen en ideeën en interessante links. En meer gezelligheid! (hier het verslag)

Ik zag vanavond dat het soms helpt om bestaande structuren te veranderen. Om gewoon uit te spreken waar je over twijfelt en een nieuwe weg in te slaan. Een nieuw ritme kan goed werken, bleek vanavond bij #blogpraat. Minder vaak maar beter geconcentreerd. Yay!

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Ali Molenaarantwoord
11 oktober 2016 om 09:03

Het was inderdaad een leuke en enthousiaste #blogpraat, ik heb er ook van genoten gisteravond

Elja Daaeantwoord
12 oktober 2016 om 20:49
– Antwoord aan: Ali Molenaar

Het blijft geweldig om met gelijkgestemden te praten online!

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.