Bloggen in bedrijven

aan
Ik geef deze week 4 presentaties over bloggen.

Veel, he?

Vind ik zelf ook hoor.

Eigenlijk was het er een. Toen werden het er opeens twee. En vandaag waren het er opeens 4.

Ik stond binnen twee uur na een telefoontje (OK: een appje) te praten over bloggen voor een zaal vol ondernemers. Het is maar goed dat ik praten over bloggen net zo leuk vind als bloggen. Bloggen over bloggen. Praten over bloggen.

Bloggen over praten over bloggen…?!

Het leuke van die 4 presentaties is dat ik ze geef voor 4 verschillende doelgroepen (kanttekening: presentatie 3 en 4 zijn ongeveer hetzelfde voor ongeveer dezelfde doelgroep maar op andere locaties). Een soort van toneelstuk.

Het is een beetje ‘bloggen in 3 bedrijven’.

Bedrijf 1: de hoofdpersoon komt op. Ze heeft wel van bloggen gehoord maar weet niet dat ze daar iets mee kan doen. Of wil doen.

Bedrijf 2: onze held is om. Ja! Hij wil gaan bloggen. Maar hoe? Hoe begin je met bloggen?

Bedrijf 3: Het blog is al lang van start. Maar er moet meer mogelijk zijn. Toch? Wat dan? En hoe?

Bloggen in 3 bedrijven.

Gogogogogo!

PS Aanstaande donderdag spreek ik op de Social Media Week Rotterdam, net als een paar topsprekers die ik goed ken en veel bewonder – Anna-Maria, Martine, Pelpina … Mocht je een ticket overwegen, met de kortingscode ‘luckyyou15’ krijg je 25% korting op een dagpas.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Deel uw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.