bloggen.com :)

Zakelijk bloggen in de praktijkIk wilde gaan bloggen (hier) en tikte in: bloggen.com.

Per ongeluk!

Het komt natuurlijk omdat ik al de hele dag bezig ben met mijn presentatie van morgen.

Hahaha. Hoe dichtgetikt?!

Het leuke van zo’n presentatie is, net als bij een boek schrijven, dat het je dwingt om onder woorden te brengen wat je vindt, wat je gelooft, wat je wilt dat anderen weten.

En het andere leuke (en gekke) aan het creeeren van zo’n verhaal vind ik altijd dat je als je eenmaal een vorm hebt gevonden, niet meer echt terug kunt.

Je concept heeft een vorm en dan blijft het ook in die vorm. De details kunnen nog veranderen maar jouw lijn staat vast en het is lastig, zo niet onmogelijk, om dan opnieuw te bedenken hoe het ook anders zou kunnen.

Dat kan dan eigenlijk alleen nog door feedback van anderen.

Dus hopen dat morgen iedereen het feedbackformulier invult! 🙂

PS Ik kom er ook achter dat ik zelf niet altijd toepas wat ik aan anderen verkondig, als het om bloggen gaat. Nou ja. Dat is dan de menselijke factor, he?! Da’s ook ‘zakelijk bloggen in de praktijk’. Maar dat laat ik er morgen maar uit denk ik…

PS2 Dat ik nog eens een eigen banner zou hebben…tsjonge. Het is me wat.

 

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Elja Frankenantwoord
3 juni 2014 om 19:45

Over bloggen valt veel te zeggen. Persoonlijk denk ik dat er een duidelijk verschil moet zijn tussen een “zakelijk” en een “persoonlijk” blog. Ook de persoonlijke noot in je bericht is heel belangrijk. En……..het werkt een beetje verslavend, vind je ook niet?

Elja Daaeantwoord
4 juni 2014 om 20:23
– Antwoord aan: Elja Franken

Vind ik wel (verslavend)! 🙂 En eens met die persoonlijke noot…

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.