Is het al vakantie??

Ik voel me niet top. Ben al 3 dagen bezig met iets dat niet echt lukt. 

Bleh.

Ik jaag op goede voorbeelden voor in een  training die ik ga geven en kan niet vinden wat ik zoek (waarom zijn bedrijven zo slecht in LinkedIn? Ik wil graag inspirerende voorbeelden van hoe het moet!). 

Tussendoor probeer ik afspraken te maken voor reparatie van auto & wasmachine, ga ik met de kat naar de dierenarts, maak ik lijstjes van dingen die ik nog moet doen en kopen voor onze vakantie, probeer ik overzicht te houden over alle BBQ’s, schoolopruimdagen, verjaardagsfeestjes van de kinderen en zo nog wat dingen.

Pfff.

Is het al vakantie????

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media en heeft al een vaag idee voor de derde. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere vrijdag in je inbox!
Elja elders:

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Mijanoureply
juni 22, 2017 at 10:06 PM

Nou je training is anders goed gelukt hoor! 🙂

Fijne vakantie alvast.

Elja Daaereply
juni 24, 2017 at 04:06 PM
– In reply to: Mijanou

Haha! Ja, prioriteiten he!! Leuk om je te ontmoeten en tot in september!

Leave a reply