Hij is er wel maar je ziet hem hier niet

Ik heb geblogd hoor. Staat hier, op mijn andere site. Ik probeer mijn blog daar te beperken tot 1) de wereld van online leren en 2) social media.

Maar dat dus. Toch even iets geblogd.

Dat jullie het weten!

*vakje afvinkt*

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media en heeft al een vaag idee voor de derde. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere vrijdag in je inbox!
Elja elders:

5 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Carolien Geurtsenreply
januari 16, 2017 at 08:01 AM

Ha leuk – ik ga koekeloeren, ook al ben ik waarschijnlijk daar je doelgroupy niet 😉

Elja Trumreply
januari 15, 2017 at 10:01 PM

Leuk om ook even die site te bekijken. Maarhuh, wat is een LMS en wat is L&D?
Ik heb geen flauw idee, wellicht ben ik de doelgroep niet, maar ik zou het wat vaker uitschrijven. Heb 5 minuten rondgeklikt op je site, maar weet het nog niet. 🙂

Ximaarreply
januari 16, 2017 at 11:01 AM
– In reply to: Elja Trum

Na 10 seconde vond ik http://www.eljadaae.nl/alles-gaat-stappen-ook-het-bouwen-van-een-e-learning-site/ met LMS. L&D vond ik alleen buiten dit domein als Learning Und Development. Zijn schijnbaar leervarianten op CMS en R&D.

Elja Daae
januari 17, 2017 at 09:01 AM
– In reply to: Ximaar

L&D is vaak een afdeling die zich bezig houdt met opleidingen (waarvan steeds meer ook een online deel). LMS en CMS lijken idd op elkaar!

Elja Daaereply
januari 17, 2017 at 09:01 AM
– In reply to: Elja Trum

Haha, je bent idd de doelgroep niet! Maar ik bedacht vanochtend dat ik de site toch ga aanpassen 🙂 LMS = learning management system, L&D = learning & development.

Leave a reply