Hij is er wel maar je ziet hem hier niet

Ik heb geblogd hoor. Staat hier, op mijn andere site. Ik probeer mijn blog daar te beperken tot 1) de wereld van online leren en 2) social media.

Maar dat dus. Toch even iets geblogd.

Dat jullie het weten!

*vakje afvinkt*

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

5 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Carolien Geurtsenantwoord
16 januari 2017 om 08:06

Ha leuk – ik ga koekeloeren, ook al ben ik waarschijnlijk daar je doelgroupy niet 😉

Elja Trumantwoord
15 januari 2017 om 22:02

Leuk om ook even die site te bekijken. Maarhuh, wat is een LMS en wat is L&D?
Ik heb geen flauw idee, wellicht ben ik de doelgroep niet, maar ik zou het wat vaker uitschrijven. Heb 5 minuten rondgeklikt op je site, maar weet het nog niet. 🙂

Ximaarantwoord
16 januari 2017 om 11:46
– Antwoord aan: Elja Trum

Na 10 seconde vond ik http://www.eljadaae.nl/alles-gaat-stappen-ook-het-bouwen-van-een-e-learning-site/ met LMS. L&D vond ik alleen buiten dit domein als Learning Und Development. Zijn schijnbaar leervarianten op CMS en R&D.

Elja Daae
17 januari 2017 om 09:01
– Antwoord aan: Ximaar

L&D is vaak een afdeling die zich bezig houdt met opleidingen (waarvan steeds meer ook een online deel). LMS en CMS lijken idd op elkaar!

Elja Daaeantwoord
17 januari 2017 om 09:00
– Antwoord aan: Elja Trum

Haha, je bent idd de doelgroep niet! Maar ik bedacht vanochtend dat ik de site toch ga aanpassen 🙂 LMS = learning management system, L&D = learning & development.

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.