Zo maar wat conclusies

jongensjongensjongens(meisjes)jongens.

Wat heb ik veel om over te bloggen.

Iedere dag bedenk ik meerdere dingen die ik aan jullie wil vertellen.

Vandaag heb ik o.a. al een verhandeling geschreven over de politiestaat die Nederland (misschien) is.

Maar ja. De twijfel sloeg toe. Was het wel onderbouwd. Is het wel waar. Wat kan er tegenin gebracht worden. Heb ik het mis.

Dus. Hij blijft in Evernote zitten. De titel (marketingactivisme) klopte toch al niet helemaal met de inhoud.

Het is inmiddels half twee dus het zal niet erg lang meer worden, deze post. Maar, samenvattend, conclusies vandaag:

  • Op het hoofdkantoor van een mediabedrijf lopen, verbazend genoeg, NIET de hele tijd beroemdheden door de lobby en mensen met camera’s en kabels door de kantoren (go figure!);
  • De auto van mijn schoonzus is weer veilig thuis en rijdt heerlijk (een Ford K);
  • Ik weet nu ook waar ik NIET moet zijn op het Mediapark (maar wel hoe ik op het Mediapark kom. Dat is al heel wat);
  • Ik ben nog steeds een absolute sukkel als het gaat om naar afspraken gaan al navigerend door Nederland met de auto;
  • Als je een gig aan data koopt bij Lebara, moet je eerst even handmatig de instellingen van je iPhone wijzigen. Anders ben je onderweg op zoek naar een adres op Facebook en kun je het dus niet vinden omdat je dat niet gedaan hebt;
  • Het gratis internet van de Starbucks is eigenlijk het internet van KPN? In plaats van gewoon een Starbucks netwerk? Go figure.

Slaap lekker!

 

 

 

 

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Latest posts by Elja Daae (see all)

3 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Peter Pellenaarsantwoord
9 augustus 2013 om 08:16

Ja, zo’n Ford Ka rijdt heerlijk kan ik beamen 😉

Elja Daaeantwoord
9 augustus 2013 om 09:52
– Antwoord aan: Peter Pellenaars

Ha. Nog een liefhebber. Pittig autootje hoor! En jeetje wat makkelijke met parkeren. Dat kan ik uiteraard erg waarderen… 🙂

Peter Pellenaars
9 augustus 2013 om 10:01
– Antwoord aan: Elja Daae

Ik ben erg makkelijk met auto’s. De ene ging kapot, dus heb ik de eerste de beste die beschikbaar was aangeschaft. En dat was dus een Ka. Heb er nog geen seconde spijt van gehad: http://www.petepel.nl/2012/01/09/drie-mooie-dingen/

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.