Agenda de komende tijd

Elja DaaeAhhhh de lente! De tijd van leuke evenementen!

Hieronder vind je een overzicht van de (publieke) evenementen waar ik de komende tijd te vinden ben, als spreker of als bezoeker. Mooie bijeenkomsten! Hoe drukker, hoe beter, is het motto.

Ga jij ook? Zo ja, laat even weten, dan doen we een mini-meetup! Je bereikt me het makkelijkst via Twitter of Snapchat (eljadaae). Of check hier mijn contactgegevens.

En als je zelf een evenement, heidag, inspiratiesessie of training organiseert, ik houd me aanbevolen. Hier lees je wat ik zoal voor je kan doen.

7 april Istanboel

Ik ben van 7 tot 10 april in Istanboel. Terug naar de stad waar ik van houd. Lekker de toerist uithangen en vrienden zien. Maar ook inspiratie opdoen, nadenken, schrijven, fotograferen.

PS Mocht je in de Turkse start-up scene zitten, lijkt me leuk om je te ontmoeten. Laat even iets horen, dan spreken we af voor een kave of een chai … menemen mag ook…! 🙂

11 april Social Media Club Apeldoorn

Maandag 11 april aanstaande spreek ik op een bijeenkomst van de Social Media Club Apeldoorn, aka #smc055. Onderwerp is bloggen voor bedrijven. Meer info over #smc055 vind je hier.

20 mei Top Internet Marketing Event

Vrijdag 20 mei spreek ik op het Top Internet Marketing Event (TIME) in Ede. Over … bloggen. Leuk nieuw event met een prachtige line-up met veel bekenden (zie programma).

Dus… als je toevallig in de buurt woont en op zoek bent naar een inspirerend en toch pragmatisch evenement over social media ben je daar volgens mij aan het goede adres.

26 mei The Next Web

26 en 27 mei ben ik op The Next Web in Amsterdam. Niet als spreker (one day … ) maar als verslaggever. En als fan, natuurlijk. .

Ik kijk uiteraard erg uit naar de key note van Gary Vaynerchuk. Maar de line-up is sowieso indrukwekkend. Casey Neistat? CEO’s en founders van bekende bedrijven?! Phew. Heel benieuwd.

Ik ga uitgebreid verslag doen, hier op mijn blog en op snapchat (misschien ook wat tweetjes? Swarm check-ins? Facebookvideo’s?), dus vergeet niet om die feed in de gaten te houden. Hier mijn verslag van vorig jaar.

Kaarten gaan hard, begreep ik, maar je vindt ze hier.

9 juni Facebookcongres

Op donderdag 9 juni spreek ik op het Facebookcongres. Ik heb een haat-liefde verhouding met Facebook, zoals je misschien weet, als je al langer op dit blog vertoeft. Daarom gaat mijn break-out niet puur over Facebook, whatsapp of Instagram. Maar over Snapchat vs Facebook…de ultieme bokswedstrijd.

Even serieus: het wordt een breakout sessie over wat je als bedrijf moet weten over Snapchat en wat de verschillen zijn met Facebook. Inclusief een demo.

Heb ook al een plannetje voor mijn eigen snapchatfeed de uren voorafgaand aan mijn break-out.

Dat wordt leuk interessant leerzaam.

Meer info over het Facebookcongres vind je hier.

5 juli Bloggen als een pro voor omroepproffesionals

Mocht je voor een publieke omroep werken: in juli en oktober staat mijn training ‘Bloggen als een pro’ weer gepland. De vorige was erg leuk leerzaam en met een enorm diverse groep deelnemers. Dus ik kan niet wachten op de volgende.

Gebruikelijke werkwijze voor wat betreft inschrijvingen (of mail me even, als je vragen hebt).

Tot zo ver mijn agenda.

Nog nooit op deze manier gedeeld, mijn agenda. Maar wel leuk zo toch? Zien jullie ook eens wat ik doen.

Nu jullie nog!

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Latest posts by Elja Daae (see all)

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Zo simpel is dan gelukantwoord
6 april 2016 om 14:34

Je hebt allemaal leuke interessante dingen op de planning. Veel plezier alvast! Istanboel lijkt me trouwens echt een mooie stad. Zou ik graag nog eens heen willen. 🙂

Elja Daaeantwoord
10 april 2016 om 08:33
– Antwoord aan: Zo simpel is dan geluk

Ja is echt een aanrader!

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.