Voor als je niets te lezen hebt: 3 golden oldies

verbindingIk heb te weinig gelezen vorige week. Ik vermoed dat de tijd die ik doorgebracht heb met Netflix daar debet aan is in samenhang met de krant die opeens op de deurmat valt. Een mens heeft toch echt maar 24 uur in een dag.

Maar om dat gebrek goed te maken en jou, lieve lezer, toch iets te lezen te geven deze week, hieronder drie artikelen uit de oude Evernotedoos. Dat wil zeggen, die ik bewaard heb in Evernote.

Ik zet er geen lange omschrijvingen bij want ik moet naar buiten, worstjes grillen op de barbeque dus druk druk druk

How to live the life you want.

Classic! Van Oprah magazine. Toen ik nog in de VS woonde. Hoe krijg je het leven dat je wilt hebben? Inclusief fijne doe-opdracht die ik nooit heb gedaan maar misschien wel ooit GA doen. Ik mis Oprah Mag. En de VS.

Hoe bedrijven achter jouw geheimen komen

Het was een eye opener destijds, voor mij. Hoe bedrijven achter je geheimen komen. Naïef, he.

Waarom er niets uit je handen komt

Ik kwam ook deze tegen: The truth about shipping.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Deel uw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.